ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle i-a băgat o grămadă de bani în conturile unui antreprenor din Africa de Sud printr-un simplu gest

Avatar

Publicat

pe

De când Meghan Markle a mers să-și achiziționeze noua pereche de blugi de la Tshepo the Jean Maker din Victoria Yards săptămâna aceasta, el a primit apeluri din întreaga lume de la colaboratori.

Ducesa Meghan face o surpriză în Johannesburg pentru a sprijini artiștii și designerii locali

Tshepo Mohlala, 28 de ani, creează blugi încă din 2013, fiind inspirat de mătușa sa, Takalani Murudi, la începutul anilor 2000. A fost una dintre primele persoane din cartier care a mers la universitate „și a adus moda acasă pe care ai văzut-o la televizor”. A continuat să devină contabilă, iar Mohlala a prins bug-ul de modă …

Victoria Yards din Lorentzville este descrisă ca un sat urban-mediu pentru crafters și artiști să lucreze, să colaboreze și să expună.

Turneul ducesei în Johannesburg

Turneului regal din Johannesburg a început marți și s-a încheiat cu o întâlnire cu președintele Cyril Ramaphosa la Pretoria, miercuri. Meghan a ajuns în jurul orei 14:00, iar artiștii și designerii și-au afișat lucrările pentru Meghan. Doar chiriașii și cei care lucrează pe teren au fost lăsați să rămână în incintă.

Meghan a primit o pereche de blugi de la un designer local, care a refuzat să comenteze întâlnirea cu ducesa.

Ducesa a vizitat afaceri

În cea de-a opta zi din turul regal al cuplului în sudul Africii, Meghan a fost văzută îmbrățișând copii și discutând artiști în timp ce petrecea în Victoria Yards, un proiect de regenerare care găzduiește studiouri de design și galerii de artă.

Advertisement

Printre afacerile pe care Ducesa le-a vizitat s-a numărat Tshepo Jeanmaker, o companie începută de un designer din Soweto, care confecționează blugi personalizați și care angajează acum 10 persoane.

Designerul Tshepo Mohlala

Designerul Tshepo Mohlala, care a explicat ducesei că logo-ul coroanei de pe blugii lui reprezintă cele trei doamne care l-au ridicat :

„În urmă cu aproximativ 4 săptămâni am primit un apel de la ambasada britanică. Ducesa de Sussex a făcut o comandă pentru o pereche de blugi și azi a venit să le colecteze personal.”

„A surprins-o cu o pereche de salopete pentru Archie, iar restul este istorie”.

Ducesa Meghan face o surpriză în Johannesburg pentru a sprijini artiștii și designerii locali.

Megan Markle la cunoscut și pe  directorul executiv Mogau Dibakoane

Ducesa l-a cunoscut și pe Mogau Hector Dibakoane, directorul creativ al 94 Colors, o companie care mobilizează tinerii prin artă în mai multe proiecte comunitare în Valea Makers și Sibusiso Zulu, directorul 94 Colors și fondatorul Sneakers 4 Change, o organizație care colectează și donează adidași celor mai puțin norocoși.

De asemenea, a vizitat o mică afacere care face cărți handmade din materiale reciclate și a ascultat o reprezentație de Belita Andre, o artistă cu cuvânt rostit.

Advertisement