ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Misterul casei lui Mel Gibson din California. Ce legătură are Meghan Markle cu acest imobil FOTO

Meghan și Harry au fost legați de conacul stelei Mad Max, Mel Gibson, în valoare de 12 milioane de lire. Se zvonea că ducii de Sussex ar fi potențiali cumpărători ai casei din Malibu a actorului.

Avatar

Publicat

pe

Misterul casei lui Mel Gibson din California și legătura cu Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan și Harry au fost legați de conacul stelei Mad Max, Mel Gibson, în valoare de 12 milioane de lire. Se zvonea că ducii de Sussex ar fi potențiali cumpărători ai casei din Malibu a actorului. Supozițiile au pornit de la agentul imobiliar Andrea Pilot, care a postat pe contul personal de Instagram, săptămâna trecută: „Știri mari. Prințul Harry și Meghan cumpără casa lui Mel Gibson”.

Casa are vedere la Pacific, cinci acri de teren, două piscine, sala de gimnastică și ține de un cluj de plajă

Ea a șters mesajul rapid după ce a fost contactată de thescottishsun.co.uk, iar firma care comercializează casa a refuzat să comenteze. În schimb, o sursă, citată de publicația numită, a afirmat că proprietatea s-a vândut recent.

Casa are vedere la Pacific, două piscine și apartenență la o zonă de plajă

Întrebat dacă ducii sunt cumpărătorii, sursa a răspuns: „Am semnat un acord pentru a nu dezvălui, dar ești foarte aproape”. De altfel, The Sun relata luna trecută că Meghan și Harry s-au mutat în SUA din Canada. Se presupune că cei doi și-au concentrat căutarea prin apropiere de Malibu, la 30 de mile de centrul Los Angeles.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat din SUA în Canada

Casa are vedere la Pacific, cinci acri de teren, o bucătărie magnifică, două piscine, sala de gimnastică și apartenență la un club de plajă. Cât despre doamna Pilot, aceasta a spus: „A fost doar o postare despre Meghan și Harry. Nu sunt persoana care a vândut casa. Nu știu cine a vândut-o”.