ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica lui CRBL calcă pe urmele părinților. Alesia este deja o dansatoare de success

Avatar

Publicat

pe

Moștenind pasiunea pentru dans și muzică de la mama și tatăl ei, Alesia, fiica lui CRBL, a devenit deja o dansatoare de succes. Fata se numără printre cei mai talentați copii de la școala de dans condusă de Cocuța și Bogdan Boantă.

Deși susține că mișcările de dans le-a învățat de la mama ei, coregrafa și dansatoarea Elena Vascu, Alesia nu ia lecții de dans de la nici unul dintre părinți, ci de la bunii prieteni de familie Cocuța și Boantă. Chiar dacă a început doar de câteva luni cursurile de dans, Alesia s-a adaptat imediat și s-a făcut remarcată, fiind deja invitată să danseze la diverse emisiuni TV.

„Fetița lui CRBL este elevă a școlii noastre de dans. O știm că este foarte talentată. Alesia este un copil bun la muzică, la actorie, la dans, la orice, și i-am zis lui CRBL să o aducă la noi la dans. Ea într-un timp foarte scurt a reușit să intre în dansul în care noi l-am prezentat mai peste tot”, ne-a povestit Cocuța.

Alesia este și vloggeriță

Pe lângă aparițiile TV cu trupa ei de dans, Alesia este prezentă și în spoturi publicitare alături de familia ei, dar este și vloggeriță. La 8 ani, puștoaica a strâns deja mii de vizualizări la propriul canal de YouTube – Alesia World. „Alesia își filmează toată ziua unboxing-uri, orice, orice filmează. Mă obligă să le pun pe YouTube. Pe lângă asta, merge la tenis, face gimnastică, dans și este și cu școala. E copil, ar face orice. Orice apare nou ea vrea să încerce”, a povestit CRBL.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *