ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica lui Gheoghe Dincă, despre tatăl ei: declarațiile care te vor supăra la culme

Avatar

Publicat

pe

Cazul Caracal este unul dintre cele mai cutremurătoare din istoria recentă a României, dar fiica lui Gheorge Dincă nu este convinsă de vinovăția tatălui.

Dacă ai urmărit fugitiv știrile din ultimile săptămâni din online, TV sau amândouă, ai ajuns la o concluzie fără echivoc. Gheorghe Dincă are mari șanse să devină cel mai mediatizat criminal român al ultimelor decenii. Același Dincă are însă o familie și cel puțin fiica sa așteaptă deznodământul procesului pentru a exprima ce simte pentru tătăl său. În opinia ei, nu este convinsă dacă va fi găsit vinovat.

Într-o intervenție la Antena 3, Daniela Dincă a făcut mai multe declarații despre tătăl ei aflat în centrul unei investigații de proporții surprinzătoare. Încercând să fie reticentă la gradul de vinovăție al tătălui său, femeia a folosit deseori în declarații formularea ”dacă va fi găsit vinovat.” E greu de apreciat ce se petrece în sufletul ei, dar probabil că încearcă să-și mențină un aparent calm.

„E distrusă (mama sa, n.r). Legat de mama mea o să fie niște declarații. (…) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut, nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înțeleși. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată – nici tatăl – în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi – acte au fost depuse la autorități – a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena 3.

În privința eventualelor acte de violență în familie, Daniela a negat orice gest agresiv al tătălui său. „Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (…) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Și se poate verifica. (…) Eu știu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (…) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a explicat fiica lui Dincă.

Singurul lucru pe care și-l dorește tânara fiică a lui Dincă este să fie încheiată ancheta, să se ajungă la o concluzie. „Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândut o clipă la acei copii și la copiii lui”, a concluzionat ea la Antena 3.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *