ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle, criticată de mamele din Marea Britanie. Ce îi face bebelușului Archie

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle este criticată intens pe rețelele de socializare de mamele din Marea Britanie pentru felul în care își ține bebelușul.

Meghan Markle, criticată de mamele din Marea Britanie

E clar că nimeni nu s-a născut învățat și este și mai clar că mamele se critică mult între ele, fiecare crezând că știe cel mai bine cum se cresc copiii. Așadar, în lipsă de ocupație ori pentru că sunt extrem de tipicare, mamele din Marea Britanie s-au pus pe criticat, pe rețelele de socializare. Mai mult, soția Prințului Harry a devenit chiar motiv de dezbatere în mediul online, în urma unor fotografii apărute pe internet, în care ducesa de Sussex era surprinsă cu Archie, bebelușul regal, în brațe.

Soția Prințului Harry a devenit motiv de dezbatere în mediul online

Prezentă la un eveniment caritabil alături de Kate Middleton și cei trei copii ai săi, Markle a intrat în gura mamelor din Marea Britanie. Ducesa a fost fotografiată cu micuțul ei în brațe, iar internetul a explodat și s-a umplut de replici pline de răutate. „Este gata să îl scape în orice clipă”, ”O să îi cadă din brațe bietul copil”, ”E înfricoșător felul în care îl ține pe Archie”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise la adresa ducesei de Sussex pe Twitter.

Prezentă la un eveniment caritabil alături de Kate Middleton și cei trei copii ai săi, Markle a intrat în gura mamelor

Mai mult, mămicile au scris că postura de mamă îi este încă pe sub mână lui Meghan. „Săraca Meghan! În toate pozele cu copilul în brațe arată atât de nenatural. Foarte ciudat!”, au mai scris mamele. De asemenea, din punctul acestora de vedere, ducesa, pe lângă faptul că nu știe să își ține pruncul în brațe, este și neglijentă, nepunându-i căciuliță și șosețele bebelușului ei, deși termometrele arătau, la acel moment, 23 de grade Celsius.

Advertisement