ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle și Prințul Harry, ambasadori împotriva rasismului. Ce se întâmplă acum în familia regală

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle și Prințul Harry se implică în mișcarea #blacklivesmatter. Ce se întâmplă în familia regală și cum arată acum protestele care au revenit în prim-plan după uciderea lui George Floyd de către un polițist din Minneapolis?

Meghan Markle și Prințul Harry, ambasarori ai mișcării BLM

Ducii de Sussex se remarcă într-o cauză aparte, extrem de dureroasă. Deși istoria ne arată că astfel de situații ar fi trebuit deja de mult timp să fie ca și uitate, mulți oameni se mai confruntă cu rasismul încă. Harry și Meghan sunt ambasadorii perfecți ai mișcării #blacklivesmatter. Protestele au cuprins Statele Unite ale Americii după ce un grup de ofițeri ai poliției din Minneapolis au ucis un bărbat de culoare.

Meghan Markle și Prințul Harry, ambasadori împotriva rasismului

Opt minute și 46 de secunde s-a luptat George Floyd pentru viața sa, cerând îndurare de la Derek Chauvin. Din păcate, acesta a murit sufocat de organul de poliție, din fericire, moartea lui nu a trecut neobservată, născând astfel o revoltă în rândul oamenilor de culoare care încă suportă jigniri imense și priviri nefondate din cauza pielii lor. În timpul în care America se recuperează de coronavirus, marșurile continuă.

Lumea e exact unde am lăsat-o

Majoritatea au avut credința că lumea se va schimba după pauza și restricțiile impuse de pandemia care a lovit o lume întreagă, dar se pare că aceasta s-a aflat exact acolo unde am lăsat-o. Cu toate astea, este o ușurare că unele lucruri au rămas în normalul multora, aceia care colidă zi de zi străzile marilor orașe de pe data de 25 mai încercând să facă dreptate. Acum, Prințul Harry și Megan Markle vin în sprijinul acestora.

Conform publicației americane Entertaiment Tonigh, citat de rt.com, ducesa este mai mult decât interesată să se implice în susținerea BLM. Expertul său regal susține că: „mișcarea … contează pentru Meghan și contează pentru Harry. Și am înțeles că aceasta va fi o zonă în care vom vedea cuplul făcând mult mai multă muncă și interesând mult mai mult. „

Advertisement