ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle, criticată de Kevin Costner pentru că vrea să revină la actorie. ”Sunt de partea lui Harry!”

Avatar

Publicat

pe

Scandal între vedetele! Posibila revenire a lui Meghan Markle în lumea filmului a stârnit numeroase controverse. O mare parte din foștii colegi de pe platourile de filmare ai Ducesei de Sussexs susțin că revenirea în cinematografie ar fi nepotrivită la momentul actual. Decizia a fost criticată aspru și de actorul Kevin Costner. Ce afirmații a făcut acesta?

Kevin Costner, afirmații dure despre decizia lui Markle de a reveni pe micile ecrane

Posibila revenire a Ducesei de Sussex pe micile ecrane a atras după ea o serie de declarații care nu susțin acest lucru, dat fiind noul său statut. Majoritatea foștilor colegi nu susțin acest lucru, însă afirmațiile actorului Kevin Costner au fost cele mai grele pentru fanii cuplului regal. Declarațiile vedetei au fost apreciate ca fiind misogine și au creat un val de furie în mediul online. Acesta, invitat la o emisiunea televizată, a îndemnat-o pe Meghan Markle să renunțe definitiv la visul de a reintra în lumea filmului.

„Trebuie să fii în pielea lui Harry, care pare un tip de treabă, ca să-ţi dai seama. De aceea nu m-am căsătorit cu o actriţă. Nu vreau ca soţia mea să fie sărutată de altcineva. Sunt de partea lui Harry!”
Kevin Costner

Kevin Costner, critici dure pentru posibila viitoare prezență a lui Meghan Markle în lumea filmului

„Nu vreau ca soţia mea să fie sărutată de altcineva”

Remarcile făcute de către Kevin Costner au fost catalogate drept misogine, devenind ținta criticilor internauților din lumea întreagă. Numeroși internauți l-au numit ipocrit, în condițiile în care acesta se poate săruta cu colegele de pe platourile de filmare, iar fanii ducesei i-au luat apărarea spunând că decizia de a reveni pe micile ecrane îi aparține doar ei.

Soția Prințului Harry a fost nevoită să renunțe la actorie în momentul în care s-a logodit și a decenit ducesă. Aceasta a interpretat rolul avocatei Rachel Zane timp de șapte ani, în serialul Suits.

Advertisement