ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liviu Vârciu, mărturisire cu lacrimi în ochi. Care este regretul vieții lui

Avatar

Publicat

pe

Liviu Vârciu a vorbit cu franchețe despre un lucru din viața sa pe care nu și-l va ierta niciodată. Astfel că artistul regretă enorm faptul că nu și-a ajutat părinții așa cum ar fi trebuit, luând în considerare faptul că, de-a lungul timpului, acesta a avut o situație financiară de invidat.

Liviu Vârciu a plâns când și-a amintit de părinții săi

Invitat la un post de televiziune, Liviu Vârciu a început să plângă chiar în momentul în care și-a amintit de părinții săi.

”Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia când puteam să o fac”, și-a spus Liviu Vârciu oful.

Liviu Vârciu și Anda Călin ajung la altar?

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin, s-au împăcat de mai bine de un an, ba chiar au mers, după aceea, într-o vacanță de vis, acolo unde și-au reglat totul. Se pare că au șters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” între cei doi și au ales să aibă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru fiica lor, pe nume Anastasia, în vârstă de doi ani.

De altfel, Anda a precizat că ea și Liviu Vârciu s-au certat ”din nimic”, mai multe nimicuri adunate în timp, dar și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său.

“Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, mărturisea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Iar în prezent, din câte se pare, bat clopote de nuntă, astfel că ne putem aștepta ca Liviu Vârciu și Anda să ajungă chiar și la altar.

Advertisement