ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Inna, mărturisiri sincere din trecutul ei. „Am fost cerută în căsătorie și am zis DA”

Avatar

Publicat

pe

Extrem de discretă cu viața ei personală, INNA nu a vorbit niciodată deschis despre partenerii din viața ei. După despărțirea de Lucian Gitita, care în continuare îi este manager, artista a mai apărut doar la brațul lui John Perez, celebrul fotograf spaniol, fără să dea însă prea multe detalii despre relația lor amoroasă. Acum, INNA face declarații surprinzătoare și recunoaște că a fost logodită în trecut, însă nunta nu s-a mai finalizat.

Fără să spună exact care dintre bărbații din viața ei i-au oferit inelul de logodnă, INNA a povestit în emisiunea lui Selly că în urmă cu ceva vreme a fost logodită, însă nunta nu a mai avut loc, artista și iubitul ei despărțindu-se de comun acord.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA, care nu este adepta compromisurilor nici măcar de dragul întemeierii unei familii. Dovadă că, atunci când Selly a întrebat-o ce n-ar face niciodată pentru toți banii din lume, artista nu a stat prea mult timp să se gândească, ci a răspuns imediat că nu ar accepta niciun bărbat pentru nicio sumă de bani. „Sunt multe pe care nu le-aș face pentru toți banii din lume. Din astea grave. Pentru toți banii din lume nu m-aș prostitua. Pe bune. E grav. Adică nu aș face asta”.