ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Roman, vilă de 160.000 de euro. Cum a reușit să strângă suma fabuloasă

Pentru Oana Roman lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Vedeta a cumpărat recent o vilă de 160.000 de euro și în această perioadă aleargă în stânga și în dreapta pentru a face toate amenajările de care are nevoie.

Avatar

Publicat

pe

Pentru Oana Roman lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Vedeta a cumpărat recent o vilă de 160.000 de euro și în această perioadă aleargă în stânga și în dreapta pentru a face toate amenajările de care are nevoie. Vila este situatiă în Pipera-Tunari, iar Oana va locui în ea alături de familie și de mama ei.

Oana Roman și-a cumpărat o vilă de 160.000 de euro

Fiica fostului premier Petre Roman a reușit să strângă banii necesari pentru a-și cumpăra casa visurilor ei. Se zvonește că vedeta a reușit să strângă banii din evenimentele pe care le organizează pentru milioanri. Astfel, și-a cumpărat o vilă de 160.000 de euro, situată în Pipera-Tunari.

„Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem in amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum. Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Vedeta susține că a strâns cei 160.000 de euro după ce a vândut apartamentul în care locuia. Oana va sta în noua casă împreună cu familia, dar o va aduce și pe mama ei.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a mai spus Oana Roman.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *