ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Roman s-a îmbogățit! Câștigă și peste 100.000 de euro pe săptămână

Oana Roman s-a lansat în afaceri și îi merge foarte bine. Fiica lui Petre Roman trimite bogați în vacanțe de lux. Cea mai scumpă vacanță ajunge la 200.000 de euro pe săptămână.

Avatar

Publicat

pe

Oana Roman s-a lansat în afaceri și îi merge foarte bine. Fiica lui Petre Roman trimite bogați în vacanțe de lux. Cea mai scumpă vacanță ajunge la 200.000 de euro pe săptămână.

Oana Roman este bogată. Din ce câștigă fiica lui Petre Roman bani mulți

Oamenii care conduc afaceri de milioane de euro au început să apeleze din ce în ce mai des la serviciile Oanei Roman. Fiica fostului premier Petre Roman se ocupă de un business exclusivist și care este de bani mulți, foarte mulți. Oana Roman trimite bogătași în concedii de lux, în străinătate.

Vacanțele propuse de Oana Roman parcă sunt rupte din filmele americane. Turiștii beneficiază de tot arsenalul necesar unui concediu de lux: șofer personal cu limuzină la scară, privet jet, bonă, menajere, valeți, bucătari personali cu scoli înalte culinare, maseuze personale, cazări de lux, yacht-uri…etc. Cea mai scumpă vacanță se ridică la 200.000 pentru o săptămână. Oana Roman poate aranja vacanțe fix în vila de lux din stațiunea de munte din Alpii Elvețieni în care a stat, când a mers la schi, în Gstaad, Madonna.

Oana Roman și Marius Elisei, soțul său

Ce vedete aleg astfel de vacanțe de lux

Zermatt este un alt resort exclusivist destinat schiatului. Acesta a devenit recunoscut datorită numeroaselor vedete internaționale care își petrec vacanțele de iarnă aici. Printre vedetele care se perindă prin luxoasa stațiune se numără Phil Collins, Robbie Williams, Sting, Nicole Kidman, Brad Pitt, Angelina Jolie, cancelarul german Angela Merkel si jucătorul de fotbal Thierry Henry. Vedetele aleg această zonă datorită liniștii, a peisajelor absolut fabuloase, a lipsei poluării și, nu în ultimul rând, a siguranței că nu vor fi vânate de paparazzi.

Costurile unor asemenea vacanțe pot începe de la 30.000 de euro pe săptămână și pot ajunge până la 200.000 de euro/saptamana, în funcție de dorințele clientului. Putem satisface și cele mai exigente gusturi! Nu există limite, când vine vorba de lux!”,  a declarat Oana Roman.

Advertisement