ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Daniel Pavel de la Survivor nu are voie să facă asta. Reacția prezentatorului

Avatar

Publicat

pe

Daniel Pavel de la Survivor nu are voie să facă asta în cadrul competiției din Republica Dominicană. Prezentatorul a preluat ștafeta de amfitrion al emisiunii de la Dan Cruceru și spune că a acceptat cea mai mare provocare a carierei sale atunci când a semnat contractul. Care sunt regulile pe care Daniel Pavel trebuie să le respecte.


Ce nu are voie să facă Daniel Pavel la Survivor

Om de radio, om de televiziune și un excelent moderator tv, puțini sunt cei care știu că Daniel Pavel este fost ofițer de marină comercială. Provocarea de a prezenta Survivor România îi vine mănușă amfitrionului show-ului din jungla Dominicană, deoarece disciplina, responsabilitatea și maturitatea sunt atuurile care îl recomandă pentru a prezenta emisiunea de la Kanal D.

Daniel Pavel a vorbit despre lucrurile pe care nu are voie să le facă în cadrul competiției. Moderatorul TV a specificat că nu le dă niciodată sfaturi concurenților, astfel reușește să rămână întotdeauna imparțial și obiectiv:

„În mod cert, nu le dau sfaturi și nu intervin, trebuie să fiu imparțial în abordare. Cred cu tărie că Faimoșii și Războinicii noștri se oțelesc și se întăresc, fizic și psihic, la momentul fiecărui fluier de start al meu, iar transformarea este extrem de vizibilă – o văd, sunt convins, și telespectatorii, chiar și la concurenții care nu avuseseră tangențe prea mari cu sporturile, până să vină aici. La «Survivor România», confruntarea concurenților este și cu epuizarea fizică, căldura, umezeala, ploaia sau foamea.”, a declarat Daniel Pavel pentru Viva.

Cum se distrează concurenții de la Survivor

Daniel Pavel este stabilit împreună cu iubita lui și fiul lor în Austria. Prezentatorul TV susține că a acceptat cu drag provocarea de a fi în fruntea emisiunii Survivor, menționând faptul că tot ce se întâmplă în cadrul competiției este 100% real, iar concurenții fac tot posibilul de a transmite emoțiile pe care le trăiesc la intensitate maximă. Daniel Pavel susține că, deși duelurile sunt tensionate, Războinicii și Faimoșii au timp să se și distreze.

„Dar mai sunt și momente în care concurenții își zâmbesc, se încurajează sau se amuză atât de haios, încât râdem și noi, în hohote, ascultând niște glume care ar putea face deliciul unui show separat. Pentru mine, reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși”, a declarat Daniel Pavel, conform wowbiz.ro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *