ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce crede, de fapt, Kate Middleton despre Prințesa Diana. Defectul care o scoate din sărite la ea

Kate Middleton nu ar fi considerat-o pe Prințesa Diana deloc un model demn de urmat în unele privințe.

Avatar

Publicat

pe

Kate Middleton nu ar fi considerat-o pe Prințesa Diana deloc un model demn de urmat în unele privințe. Ce nu i-a plăcut deloc lui Kate Middleton la mama partenerului său?

Ce crede Kate Middleton despre Prințesa inimilor?

Kate Middleton nu ar fi acționat la fel precum a făcut-o Prințesa Diana. Aceasta a ajuns în Familia Regală a Marii Britanii în urmă cu mai mulți ani, atunci când i-a devenit soție Prințului William, ulterior i-a dăruit trei copii, iar în viitor va deveni chiar Regină a Marii Britanii.

Povestea ei a început ca un basm și așa a și continuat. Dincolo de restricțiile și regulile venite odată cu tituatura sa, trăiește un adevărat scenariu de film. Decesa de Cambridge a rămas o femeie modestă, iubită de toată lumea, care respectă tradițiile cu sfințenie și își cunoaște responsabilitățile, spre deosebire de cumnata ei, Meghan Markle.

Din păcate, cea din urmă a ajuns să nu mai fie suportată de mulți din familia regală, conform tabloidelor britanice. Jurnaliștii de la Vanity Fair arată că soția lui William este din ce în ce mai mult comparată cu Lady Di. Cu toate că a omagiat-o pe Prințesa inimilor de fiecare dată când a avut ocazia, nu o consideră un exemplu de urmat, considerând că Diana a făcut multe greșeli.

Kate Middleton nu o considera pe Prințesa Diana un model de urmat

„Kate este regală din toate punctele de vedere”

„Înaltă şi slabă ca Diana, Kate este, fără doar şi poate, regală din toate punctele de vedere. Ea pare încrezătoare în sine şi, mai presus de toate, fericită! În comparaţie cu Prinţesa Diana, al cărei scop era să fie rebela familiei regale şi să nu urmeze nicio regulă, Kate Middleton a aderat protocolului impus de statutul pe care l-a câştigat. Ea i-a ascultat pe consilierii lui WIlliam şi l-a susţinut pe soţul ei în tot, însă nu l-a eclipsat niciodată. Unul dintre defectele prinţesei Diana a fost faptul că l-a pus în umbra ei pe Charles. Kate nu a vrut să facă aceeaşi greşeală“
(Sursa: Vanity Afair)

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *