ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

10 reguli pe care prințesele de la Palatul Buckingham trebuie să le respecte

Avatar

Publicat

pe

Visul oricărei fete aflate la vârsta fragedă a copilăriei era să fie o prințesă, exact ca în filmele disney. În viața reală, lucrurile stau cu totul diferit. Așa cum este și cazul familiei regale britanice.

Se pare că a avea sânge albastru, la buckimgham, este o sarcină destul de grea, care vine la pachet cu reguli ce trebuie respectate în orice moment și o imagine publică ce nu poate fi niciodată afectată.

Dacă încă visezi să devii prințesă, s-ar putea să te răzgândești după ce vei citi cele zece reguli pe care trebuie să le respecți înainte de a lua în calcul posibilitatea de a te căsători cu un prinț britanic.

1.            Este interzis consumul de fructe de mare

Poate că ți se pare o regulă absurdă. Se pare că aceasta a fost impusă chiar de regina elisabeta, deoarece aceasta se teme de toxiinfecțiile alimentare pe care fructele de mare le-ar putea declanșa. Așadar, dacă aveți onoarea să călcați pragul palatului regal al marii britanii, aflați că nu veți primi scoici sau calamari.

2.            Prințesele nu au voie să aibă nume de alint

Orice poreclă pe care o prințesă ar fi avut-o înainte de a dobândi acest statut va fi dată uitării. Spre exemplu, prințesa kate este prezentată și cunoscută oficial cu numele de catherine și așa este strigată, se pare, și de angajații palatului.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *