ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Care vor fi ultimele cuvinte ale zodiilor

Avatar

Publicat

pe

Fiecare nativ al zodiacului își guvernează viața după propriile reguli. Fiecare are atât calități, cât și defecte specifice, părți mai frumoase și părți mai urâte. Indiferent de calitățile și defectele noastre însă, moartea nu iartă pe nimeni.

Ultimele cuvinte pe care cineva le spune înainte de acest moment sunt păstrate în amintirea celor dragi mult timp. Totuși, nativii zodiacului își pot păstra simțul umorului chiar și în clipa finală, preferând să stârnească zâmbetele celor din jur până în ultima clipă.

Iată cam ce ar spune fiecare zodie, înainte de a-și da ultima suflare:

Berbec

Nativilor din zodia berbec le stă gândul la bani până în ultima clipă. Vor spune: ”am ascuns un milion de euro în…în”, fără a mai reuși să încheie fraza și declanșând, astfel, un adevărat mister.

Taur

Taurii sunt filosofii zodiacului chiar și în ultima zi a vieții: ”a fi sau a nu fi. Aceasta este întrebarea!”, este fraza cu care se vor stinge pe buze.

Gemeni

Gemenii își păstrează caracterul optimist: ”sunt bine, sunt bine!”. Nu ai cum să nu-i iubești până în acest ultim moment. Vezi continuarea aici

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *