ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marian Godină, mesaj după doi ani de căsnicie cu Georgiana. Imaginea care i-a topit pe admiratori

Avatar

Publicat

pe

Marian Godină a împlinit doi ani de la căsătoria cu Georgiana și a ținut să consemneze și pe Facebook acest eveniment. Acesta a postat pe Facebook un mesaj pentru fanii săi.

Marian Godină, mesaj după doi ani de căsnicie cu Georgiana. Imaginea care i-a topit pe admiratori

Marian Godină și-a luat prin surprindere fanii cu o nouă imagine în care apare alături de cea în fața căreia se simte ”dezarmat”: soția sa, Georgiana. Marian Godină a scris pe Facebook ”Au trecut fix doi ani”, iar fanii i-au transmis o multitudine de mesaje pe rețeaua de socializare: ”Happy anniversary! Sunteti minunati impreuna! Nu plecati urechea la carcotasi, sunt gelosi ca va intelegeti asa bine! Sa fiti mereu fericiti!” sau ”

”Dacă aveam aere de „vedetă” nu se mărita cu mine”

Recent, Marian Godină a postat un mesaj pe Facebook în care o sărbătorea pe soția sa, care își celebra atât onomastica, cât și ziua de naștere.

”Oricât de multe arme ai avea asupra ta, în fața iubirii ești întotdeauna dezarmat. ”Le mulțumesc părinților Georgianei pentru că i-au ales acest nume care se sărbătorea chiar în ziua în care s-a născut, făcând astfel ca aniversarea onomasticii să coincidă cu ziua de naștere. Am scris cam mult, dar înțelegeți voi unde bat. ? La mulți ani tuturor sărbătoriților!”, a scris acesta pe pagina de Facebook, în urmă cu câteva zile.

În imaginea postată la mesaj, internauții au observat și naturalețea soției lui Marian Godină,  și au comentat: ”Cat de simpla si frumoasa este aceasta fata! Nu tocuri,nu botox, nu acid, nu figuri de sotie de vedetă! Bravo! Sa fie sănătoasă!!”, iar răspunsul lui Marian Godină nu s-a lăsat deloc așteptat. Iar sinceritatea sa i-a dezarmat pe internauți.

”Dacă aveam aere de „vedetă” nu se mărita cu mine. Iar dacă avea botox, acid și alte pițiponceli, nu mă însuram eu cu ea”. Marian Godină este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România. Acesta a publicat și o carte, numită ”Flash-uri din sens opus”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *