ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lora, mărturisiri dureroase din timpul căsniciei cu Dan Badea. „A durut cum nu vă puteți imagina”

Avatar

Publicat

pe

Lora și Dan Badea au divorțat în 2014, cei doi ajungând la concluzia că le este mult mai bine să trăiască departe unul de celălalt. Chiar dacă la început artista a evitat să dea detalii despre motivele care au dus la despărțire, în cele din urmă, aceasta a făcut declarații dureroase despre relația cu cel care i-a fost soț.

La început interpreta a spus că a fost vorba despre ”agresivitate verbală”, ulterior ajungându-se și la agresiuni fizice. ”A durut cum nu vă puteți imagina”, mărturisește Lora, referindu-se și la faptul că Dan Badea nu dorea să aibă copii.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală.

Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil.

 A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, a mai declarat Lora, potrivit Cancan.

 În prezent, Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cei doi sunt deciși să facă pasul cel mare și să devină cât mai curând părinți.Advertisement