ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liviu Varciu si Bobonete s-au duelat la masa de poker! Mai multe vedete, printre care si Dan Chisu, Razvan Fodor, Sorin Bontea si Codin Maticiuc, au facut senzatie… in scop caritabil. Cine a fost cel mai bun dintre VIP-uri?

Avatar

Publicat

pe

Peste 160 de jucatori s-au reunit marti la pranz pentru o cauza nobila: un turneu caritabil, fondurile de participare fiind directionate catre o fundatie ce lupta impotriva cancerului.

n paralel, organizatorii au reusit sa stranga si un fond de premii de 25.000 de euro pentru jucatori, facand si mai atractiva disputa. Campion in primul turneu destinat vedetelor care avut loc in tara noastra, Liviu Varciu nu a avut noroc la masa de joc, dar a reusit sa intretina atmosfera si sa contribuie la spectaculozitatea competitiei.

Rand pe rand, vedetele au terminat fisele, dar disputa a continuat pana undeva dupa miezul noptii cand a fost desemnat si castigatorul final.

Cum era de asteptat, dintre vedete, cel mai mult a rezistat la masa de joc Dan Chisu, cel care a reusit sa ramana in ultimii noua competitiori. Toata lumea insa a plecat multumita, scopul fiind atins prin numarul masiv de participanti care au strans, prin simpla inscriere in turneu contra unei sume de 100 de euro, un total de peste 16.000 de euro pentru bolnavii de cancer din spitalele romanesti.