ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alina Chivulescu suferă enorm după ce Dan Chișu a fost din nou diagnosticat cu cancer. Actrița din Fructul Oprit, de nerecunoscut

Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de piele pentru a treia oară. Vestea a îndurerat-o enorm pe Alina Chivulescu, soția sa, pe fața căreia se cunosc deja urmele suferinței.

Avatar

Publicat

pe

Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de piele pentru a treia oară. Vestea a îndurerat-o enorm pe Alina Chivulescu, soția sa, pe fața căreia se cunosc deja urmele suferinței. Actrița este mult mai abătută și îngândurată, atunci când iese în public, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto a acestui articol.


Alina Chivulescu, suferință grea, după ce Dan Chișu a fost diagnosticat din nou cu cancer
În luna iunie a acestui an, Dan Chișu a dezvăluit public faptul că se luptă cu cancerul de piele. Actorul a recunoscut că nu s-a protejat atunci când s-a expus la soare și că a profitat destul de mult timp de astfel de momente, fără să se gândească și la consecințe.


„Am avut noroc pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează şi că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenţia. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenţia este mai uşoară”, a declarat Dan Chişu pentru Adevărul.
Vestea a îndurerat-o însă pe Alina Chivulescu. Actrița și regizorul au o relație de aproximativ 20 de ani, iar recent s-au căsătorit.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *