ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexia Eram a ajuns la bisturiu, iar iubitul Mario Fresh, la o masă în bistro

Momente de panică maximă pentru Andreea Esca. După ce ea, soțul și fiul au avut COVID-19, în vară, acum fiica ei a fost dusă de urgență la spital.

Avatar

Publicat

pe

Momente de panică maximă pentru Andreea Esca. După ce ea, soțul și fiul au avut COVID-19, în vară, acum fiica ei a fost dusă de urgență la spital.


Alexia Eram a fost dusă de familie la spital, vineri dimineața, după ce noaptea trecută a ajuns la Urgențe. Fiica Andreei Esca s-a confruntat cu puternice dureri de stomac, după cum a mărturisit. Ea va fi operată în cursul acestei zile.


Potrivit fiicei celebrei prezentatoare de la Pro TV, în urma investigațiilor de noaptea trecută, a aflat că suferă de apendicită. „Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, a mărturisit Alexia pe InstaStory.

Tânăra a mai mărturisit că operația de apendicită la care va fi supusă este prima intervenție chirurgicală din viața ei. E puțin speriată, deoarece va fi anesteziată complet.


Ce face Mario Fresh în timp ce iubita lui e la spital


Alexia speră ca totul să iasă bine, iar cei dragi sunt alături de ea în aceste momente. Mai puțin Mario Fresh care, în timp ce iubita i-a fost internată și așteaptă operația, a ieșit să ia masa cu managerul său și cu încă o domnișoară, Bianca.

Advertisement