ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a preferat Mihai Sturzu meseria de pilot în detrimentul politicii. ”Să fie sănătoși toți mafioții!”

Avatar

Publicat

pe

Mihai Sturzu a trecut prin câteva schimbări în privința carierei. În cele din urmă a ales că cel mai bine i se potrivește rolul de pilot. De ce a dat la o parte politica?

De ce a ales Mihai Sturzu să fie pilot?

Mihai Sturzu a fost fondatorul trupei iubite Hi-Q și fostul lider al Tineretului Social-Democrat. Acesta are 39 de ani și a făcut o serie de declarații, în cadrul unui interviu, despre meseria actuală. De asemenea, a dezvăluit care sunt motivele pentru care a lăsat la o parte politica. Mihai Sturzu se bucură de vederile dintre nori de un an și jumătate. Acesta a mărturisit că este meseria pe care o are acum a fost visul său încă din copilărie, mărturisind că nu putea să le „facă faţă interlopilor din politică“, motiv pentru care s-a și retras din sfera aceasta.

Sturzu a declarat că a nu are niciun gând de ascensiune pe plan poitic. „Eu fac politică ca un om care se implică dacă este solicitat, dacă nu, se descurcă şi mai bine. N-am niciun fel de plan de ascensiune în acest domeniu, pentru că în România nu poţi, nu ai voie, adică în orice altă ţară poţi să fii, politica n-ar trebui să fie un scop în sine, politica ar trebui să fie făcută de oameni care au o meserie, care au o şcoală, care au ce face, care nu se ocupă cu politică că să se îmbogăţească sau să facă afaceri pentru ei, ci se duc în politică să-şi ajute comunităţile. În multe locuri din lumea asta, cel puţin la nivel local, funcţiile de primar, de consilier local, sunt funcţii part-time. Deci ăla are şi el un serviciu, ca toată lumea, şi în timpul liber se ocupă să administreze o comunitate“.

De ce a preferat Mihai Sturzu să se facă pilot?

Sturzu, peste 1.000 de ore de zbor

Advertisement

Mihai Sturzu, actual membru al Partidului Pro România, are deja peste 1.000 ore de zbor și pilotează numai pe rute externe pe avioane Airbus. Acesta a mărturisit că în câțiva ani vrea să devină comandant de aeronavă.

„Când aveam 32 de ani, mi-am dat seama că, deşi duceam o viaţă liniştită, eu totuşi nu îmi trăisem visul din copilărie. Aşa că m-am făcut pilot. M-am dus la Ghimbav, acasă la mine la Braşov, am luat o licenţă PPL (Private Pilot Licence), cu care ai voie să pilotezi avioane de dimensiuni mici şi astfel am început să zbor cu orice avion găseam, mă rugam de prieteni să îmi împrumute sau mai închiriam cu prietenii avioane. Şi am tot zburat şi mi-a plăcut foarte mult”
Mihai Sturzu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *