ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Emily Ratajkowski pozează nud pe Instagram

Avatar

Publicat

pe

Emily Ratajkowski le arată fanilor de pe Instagram cel mai bun mod de a te răcori în zilele toride de vară. Urmăritorii au fost în delir după ce au văzut ce a postat modelul pe Instagram Storys.

În fotografie, care a fost postată inițial pe contul ei în octombrie 2019, modelul în vârstă de 29 de ani a pozat complet nud în casa ei din LA.

Stând pe canapeaua ei curbată de catifea verde supradimensionată, Emily și-a acoperit pieptul cu mâinile și a aplecat picioarele.

Vedeta a oferit o vedere aeriană asupra locuinței sale, cu câinele Husky-Shepherd German, pe nume Colombo, așezat într-un colț.

Emily și-a lăsat părul brunet despletit și a apărut în fotografie fără machiaj, pentru a-și afișa tenul impecabil.

Actrița din filmul Gone Girl a descris inițial imaginea cu „dimineața acasă”.Emily folosește în mod regulat canapeaua din catifea verde pentru fotografiile de pe rețelele de socializare în ultimele luni.

Colecția Inamorata – aproape epuizată

Fără îndoială, actrița va sărbători săptămâna aceasta, după ce colecția sa de vară „Pulover de vară” Inamorata a fost aproape epuizată la doar 10 ore de la lansarea oficială.

Emily își concentrează cea mai mare parte a timpului pe compania pe care a co-fondat-o în anul 2017 împreună cu cea mai bună prietenă a sa, Kat Mendenhall.

Advertisement

Emily Ratajkowski și soțul ei

Împreună cu designerul și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, își împarte timpul între New York și Los Angeles.

Cuplul a fugit din New York în momentul în care acesta a devenit epicentrul american al pandemiei COVID-19 și au zburat în Los Angeles pe 15 aprilie. Cei doi au petrecut timpul în casa părinților ei și s-au întors recent în New York.

Emily s-a căsătorit în februarie 2018 după o lungă poveste romantică cu Sebastian. Cuplul atrăgător a fost observat pentru prima dată împreună de Ziua Îndrăgostiților în 2018 și apoi i-a șocat pe fani când au anunțat că sunt căsătoriți, doar două săptămâni mai târziu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *