ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama pe care Andreea Marin a ținut-o ascunsă până acum. A pierdut două sarcini. Ce a urmat apoi

Avatar

Publicat

pe

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este în topul vedetelor din România de mai bine de 25 de ani, însă faima pe care a avut-o nu a ferit-o de probleme. Acum se poate declara mulțumită, deoarece are o fată frumoasă și sănătoasă, afacerile îi merg de minune și iubește din nou, dar situația nu a stat așa mereu.

Dramele prin care a trecut Andreea Marin

Ajunsă la 45 de ani, vedeta a suferit mult la viața ei, mai ales după pierderea a două sarcini, înainte de venirea pe lume a Violetei. Vedeta a vorbit deschis despre toate situațiile complicate prin care a trecut, de aceea fanii săi o adoră de atâția și-atâția ani.

Andreea Marin și-a dorit copii de când se știe, însă soarta i-a fost potrivnică la început. Înainte de a o avea pe Violeta, a avut două sarcini extrauterine din cauza cărora a ajuns de fiecare dată la spitalul de Urgență. Vedeta a povestit despre momentele de cumpănă prin care a trecut, dând detalii dureroase în cartea sa, ”Prețuiește viața”.

Dramele prin care a trecut Andreea Marin

”Aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă”

”Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.»

În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. » «Şi dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă»”, a povestit Andreea despre prima expriență dureroasă a primei sarcini pierdute. La fel a pățit și a doua oară, însă divinitatea i-a trimis-o într-un final pe Violeta, care i-a adus iubirea de mamă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *