ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mario Fresh, despre infidelitate și relația cu fiica Andreei Esca. ”Mi-e foarte greu!”

Avatar

Publicat

pe

Mario Fresh a făcut dezvăluri extrem de sincere despre infidelitate și despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Alexia Eram. Ce mărturisiri picante a făcut cântărețul? „Că mereu ne întâlnim și ba este plecată, nu e ușor.”

Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre infidelitate și relația cu Alexia

Mario și Alexia au una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul autohton. Cei doi caută să evolueze și să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, mai ales că este unul scurt de când Mario a devenit mai cunscut, iar Alexia s-a mutat în Londra. Tânărul artist a povestit recent despre legătura puternică pe are o au cei doi și despre cum au reușit să mențină o relație atât de frumoasă în tot timpul acesta în care tentațiile sunt la fiecare colț. Mario a mărturisit, pentru Antena Stars, care este lucrul pentru care ar putea pune capăt relației cu fiica Andreei Esca.

„Infidelitatea, îți dai seama. N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă. Băi, nu suntem geloși, avem așa niște discuții mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înțepam, să pară că avem o relație mai nebună, dar ne merge foarte bine”
Mario Fresh

Mario Fresh, despre infidelitate și relația cu Alexia Eram

„Nu e ușor deloc”

De asemenea, Mario a mai discutat și despre lucrul care îi desparte, distanța. Îndrăgostiții sunt destul de departe unul de celălalt. Alexia este plecată la studii în Londra, iar băiatul își trăiește visul în România, motiv pentru care se întâlnesc mai rar decât înainte.

„Că mereu ne întâlnim și ba este plecată, nu e ușor. Este oribil, sunt obișnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea,e foarte greu să plece. Când și-a făcut bagaju eram cu ea, nu mă simțeam bine, dar asta e treaba nu avem ce să facem doi ani de acum încolo și după aia. Nu, vine ea înapoi”
Mario Fresh

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *