ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a ajuns să facă Simona Trașcă după ce a ieșit total din viața publică

Simona Trașcă, cunoscută și sub numele de Pamela de România, a povestit mai multe capitole din viața ei, arătând astfel lumii o față nevăzută până acum.

Avatar

Publicat

pe

Simona Trașcă, cunoscută și sub numele de Pamela de România, a povestit mai multe capitole din viața ei, arătând astfel lumii o față nevăzută până acum. Ea a dezvăluit că provine dintr-o familie în care tatăl și mama nu se înțelegeau foarte bine și erau în concflict mai tot timpul.

Aceasta s-a născut pe 1 ianuarie 1980 la București. Este în zodia Capricornului. A studiat la Liceul Mihai Eminescu din București. Activitatea ei de model este cunoscută tinerilor – dar nu numai lor – din pictorialele realizate de aceasta, din emisiunile TV în care a fost prezentă și datorită declarațiilor incendiare făcute în presă.

Cu ce se ocupă în prezent Simona Trașcă?

Ea a povestit de-a lungul timpului, în aparițiile sale despre mariajul ei cu un cetațean libanez și despre copilul pe care l-a făcut la vârsta de 17 ani. Simona spune că l-a cunoscut pe fostul ei soț la 16 ani și că a fost dragoste la prima vedere.

Ea a dezvăluit că a hotărât să divorteze după ce soțul ei a încercat să o oblige să-și schimbe religia. Simona spune că nu i-a fost ușor și că a încercat să fie și tată și mama pentru Fadi Gavril, care anul acesta împlinește 15 ani.

Simona Trașcă femeie de afaceri

Simona Traşcă nu a ieşit în club cu pritenele la distracţie, aşa cum v-aţi fi aşteptat, ci a intrat în atelierul de croitorie, unde a pus pe roate o nouă afacere. Bolndina și-a deschis o afacere alături de o prietenă de a ei. Aceasta a facut dezvăluiri despre planurile ei de afaceri, încă dinainte să intre în buisiness. Aceasta mai avea în plan și deschiderea unei măcelarii alături de altă prietenă și visează să ajungă ajutor de bucătar.

„Împreună cu o prietenă o să ne deschidem o afacere. Avem deja câteva haine create. Momentan o să vindem online și o să vedem cum decurg comenzile. Eu o să fiu manechinul. O să fie toate genurile de ținute. Duminică merg la nunta Andreei Tonciu și o să am o rochie făcută de noi. E jumi-juma, împărțim la amândouă. Măcelăria o face o altă prietenă. O să mă implic. Vreau să fiu la bucătărie.”, a declarat ea în 2016.

Advertisement

Prima colecţie de haine pe care vedeta tv a scos-o la vânzare a fost intitulată „LoLo Couture”. Pamela de România a anunţat că şi-a lansat prima colecţie de haine pe care se pregătea să o scoată la vânzare pe pagina ei de Facebook. Ba chiar a pozat mândră într-una dintre creaţiile ei și şi-a informat potenţialii clienţi despre afacerea în care a intrat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *