ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mario Fresh a recunoscut! Alexia Eram are unele obiceiuri care îi dau bătăi de cap

Avatar

Publicat

pe

Sunt mulți cei care se avântă într-o relație, dar puțini care rămân împreună. Din păcate, chimia nu este de ajuns pentru a o menține. Aceasta trebuie construită ca o casă, cărămidă cu cărămidă, de la bază până la acoperiș, iar abia apoi te poți muta în ea. Un exemplu bun ar fi cuplul format din Mario Fresh și Alexia Eram.

Cei doi sunt invidiați, pentru că se observă de la distanță că acolo există comunicare și mai ales, iubire cât cuprinde. Alexia Eram și Mario sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece și pare că au relația perfectă, dar ca în orice casă în care se mai arde câte un bec, mai există probleme minore, care, pot fi rezolvate prin înțelegere.

Alexia Eram și Mario Fresh și-au ținut totuși viața personală destul de privată. Cu toate că apar în fotografii pe rețelele de socializare, nu oferă prea des detalii despre viața lor amoroasă. Așadar, atunci când fac o dezvăluire, fanii lor rămân fără cuvinte. Se pare că și în paradis există probleme, în acest caz unele momente în care frumoasa lui iubită îl enervează la culme pe cântăreț.

Alexia Eram este geloasă

Zilele acestea, Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, au fost invitați într-o emisiune de televiziune. Cei doi au vorbit sincer despre relația lor și despre cum se înțeleg în ultima vreme. La un moment dat, lui i s-a cerut să spună ce o deranjează la iubita sa. El nu s-a temut să recunoască și se pare că simțea nevoia să își descarce sufletul în fața telespectatorilor.

„Este cicălitoare, nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi cu ce să te îmbraci. (…). Când se uită cineva de sex feminin la mine: ce se uită asta la tine, ce treabă are cu tine”, a spus artistul.

Ei bine, Alexia Eram nu a negat deloc spusele partenerului său de viață. Alexia i-a dat dreptate acestuia și a spus că ea chiar este o persoană cicălitătoare, așa cum a caracterizat-o el. Asta nu este tot! Fiica Andreei Esca a spus și care ar fi singurul motiv pentru care s-ar despărți de el. Ea nu ar suporta nici în ruptul capului să fie înșelată.

Advertisement

„Sunt cicălitoare, recunosc. Mie îmi place să fiu mai copil si sunt cam geloasă în ultima perioadă (…) Sunt mai posesivă pentru că îl iubesc foarte mult”, a explicat fiica Andreei Esca. 

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *