ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Abia dacă îl mai recunoști! Cum arată Mario Fresh, după ce și-a schimbat look-ul

Mari Fresh și-a surprins fanii cu o schimbare uriașă de look! Cum arată acum tânărul artist și ce spun cei care-l urmăresc pe rețelele de socializare despre noua tunsoare pe care a abordat-o?

Avatar

Publicat

pe

Mari Fresh și-a surprins fanii cu o schimbare uriașă de look! Cum arată acum tânărul artist și ce spun cei care-l urmăresc pe rețelele de socializare despre noua tunsoare pe care a abordat-o?


Mario Fresh, schimbare de look


Mario Fresh este mai plăcut decât niciodată de public. Apariția la Asia Express se pare că i-a adus numai beneficii. Oamenii au apucat să-l cunoască pe el cu adevărat, lucru care le-a plăcut la maximum. Se pare că „prestația” lui și a lui Velea din cadrul Drumului Comorilor a fost una dintre cele mai plăcute. Conform internauților, din echipele formate strict din băieți preferate au fost ei și echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Experiența de care au luat parte Velea și Fresh s-a terminat poate mai repede decât s-ar fi așteptat.
Acum, revenit pe meleaguri de câteva luni bune, Mario s-a gândit să-și dea un refresh și să revină în atenția fanilor cu o nouă abordare. Tânărul solist a renunțat la plete și s-a tuns foarte scurt. Majoritatea celor care îl urmăresc i-au spus că noul look îl prinde foarte bine și că n-ar mai trebui să revină la părul lung. „Mai bine așa? ? Am scos vlog nou. Vedeți acolo reacția mea după ce m-am tuns! Lasați în comentarii cum credeți că îmi stă mai bine”, a fost mesajul lui Mario din dreptul fotografiei care i-a luat pe toți prin surprindere.


Ce spun fanii despre noua apariție?


„Mult mai bine așa? / ????mult mai bine / Mario? / Mamăă ce bine că te-ai tuns??? / Îți stă mai bine aşa?? / Woow altceva ??❤️? / Mamă cât de șmecheeer!❤️❤️??? / Super fresh! / Așa îți stă super binee❤️❤️ / Bine freza!!! ? Îți stă super, îmi era dor ? / Îți stă forță ❤️ / Tu ești un frumos. Nu contează freza sau cu ce te îmbraci ??????”, sunt doar câteva din comentariile prietenilor săi din mediul virtual

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *