ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detalii din viața Taniei Budi, una dintre cele mai frumoase crainice TV ale anilor 90. „Am dat probă și a doua zi eram angajată”

Avatar

Publicat

pe

Tania Budi are 52 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și sexy crainice tv ale anilor ’90. Chiar dacă în general este o persoană discretă și evită să dea detalii din viața ei, aceasta a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre începuturile ei în televiziune.

„M-am dus în audiență la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunțat că sunt angajată.

Eu aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicție, dar și o prezență OK.

Eram timidă și timorată. Multă lume m-a îndrăgit de la început, altă lume deloc. Ca în viață.

Am cunoscut și mai bine bârfa la adresa mea (în sens invers nu a existat niciodată), dar și admirația multor oameni”, a spus Tania Budi pentru revista VIVA! 

Tania Budi a fost mulțumită și fericită că a făcut ceea ce i-a plăcut și a scos și bani frumoși din asta.

Advertisement

„Fiind foarte tânără îmi plăcea că lumea începuse să mă recunoască. Lucru care nu știu dacă îmi mai place prea tare în ziua de azi. (zâmbește) Eram chemată să prezint multe spectacole, am prezentat de două ori Cerbul de Aur și datorită faptului că apăream la TV am obținut și un rol într-un film. Cel mai mare privilegiu era că făceam ceea ce îmi plăcea și câștigam și bani din asta (…)”, a mai adăigat ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *