ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meseria secretă pe care Primarul Vasile din Las Fierbinți (Gheorghe Ifrim) ar fi trebuit să o aibă în viața reală. S-a aflat recent

Avatar

Publicat

pe

Actorul Gheorghe Ifrim, care joacă rolul primarului din Las Fierbinți, ar fi trebuit să aibă o meserie opusă în viața reală.

Meseria secretă pe care Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți, ar fi trebuit să o aibă în viața reală

E greu să ți-l imaginezi altfel pe Gheorghe Ifrim, deja vechi în lumea teatrului și a filmului românesc. Cu toate acestea, drumurile l-ar fi putut duce pe altă alee în tinerețe, rămânând, astfel, și talentul său în vânt. Înainte de a deveni actor, a dat examen la ASE, căci matematica îi era pasiune. Așadar, până să ajungă actor și ”il capo di tutti capi” în Fierbinți, Gheorghe Ifrim se gândea să devină contabil.

Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți, ar fi trebuit să fie contabil

„Imi placea foarte mult matematica. Algebra si analiza matematica, nu geometria. Si pentru ca aveam aceasta inclinatie, m-am tot gandit la ce facultate sa dau si mi s-a parut cea mai apropiata de mine ASE-ul in perioada aceea, pentru ca erau si doua materii clare: matematica si geografie.

Vara munceam la sere, la Magurele, ca sa pot sa imi platesc meditatiile, nu ca ma trimiteau parintii. Eu am facut chestia asta pentru ca, fiind patru frati, era mai greu cu meditatiile”, a povestit actorul.

A lucrat la uzina de construcții, apoi a devenit actor

A picat la ASE, din fericire, apoi a dat la UNATC și ghinionul și-a făcut loc și aici. După cum spune, la el a mers tot timpul din a doua rundă, dar a doua rundă, în acest caz, a fost cu mare noroc. Între timp, a lucrat la uzina de construcții și reparații utilaje.

„ Da, la mine a fost tot timpul la runda a doua. E mai bine, pentru ca m-am maturizat. Am lucrat si la uzina de constructii si reparatii utilaje, UCRU se numea, era pe Trafic Greu, in sectorul 5. Lucram ca sa imi platesc meditatiile, adica nu muream de foame.

Advertisement

Eram angajat acolo, raspundeam de presiune, acolo in fabrica erau niste polizoare uriase care mergeau pe baza de presiune de aer, nu de curent electric. Si eu practic aveam vreo 4 cazane uriase, faceau un zgomot infernal – tot timpul aveam senzatia ca explodeaza – si eu verificam presiunea la acele cazane, ca sa nu fie mai mare decat trebuia”, a mai spus Gheorghe Ifrim.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *