ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandru Arșinel și-a închiriat vila din 2 Mai. Cât sunt prețurile pentru turiști

Alexandru Arșinel, activ și la vârsta pe care o are, și-a luat soție și a plecat la munte, așa că mica sa investiție de pe litoral, din stațiunea 2 Mai, a fost dată spre închiriere.

Avatar

Publicat

pe

Alexandru Arșinel, activ și la vârsta pe care o are, și-a luat soție și a plecat la munte, așa că mica sa investiție de pe litoral, din stațiunea 2 Mai, a fost dată spre închiriere.


Cât te costă să stai la mare în casa actorului


Alexandru Arșinel s-a mutat de aproape două luni la vila din Sinaia, împreună cu soția Marilena. Considerând că anul acesta le-ar fi mai bine cu aer de munte, cei doi și-au scos la închiriat căsuța cochetă din stațiunea 2 Mai, foarte aproape de cea a regretei sale partenere de scenă, Stela Popescu.


De alfel, nu este prima vară în care actorul își închiriază casa de pe litoral, pe booking arătând că ea a fost scoasă încă de acum doi ani la închiriere. Potrivit Click, care a simulat o rezervare pentru 7 nopți, în perioada 7-14 septembrie, prețul este de 6.158 de lei, toată vila, cu 3 dormitoare și facilități aferente.

Actorul mai deține o casă de vacanță și în Sinaia, de 140 m2, și o casă la Buftea, pe malul lacului. El locuiește în București, într-o locuință de 225 m2, iar în declarația de avere din 2016 a mai apărut încă un imobil de vacanță, al patrulea. Criticat pentru pensiile mari pe care le încasează, acesta a declarat că are familie mare de întreținut.


Mai mult, soția sa este la pat, în urma unui accident, fiind îngrijită de o femeie. În 2016, Marinela a căzut și s-a lovit la cap: „Soția mea este imobilizată la pat. Este îngrijită de o femeie cumsecade. Acum am adus-o la munte, la aer curat. Mi-e greu s-o văd cum este şi cum suferă. Mi-e greu să mă uit în ochii ei. Este cel mai greu lucru, dar trebuie să nu mă plâng. Dumnezeu ne ajută şi o să traversăm şi momentele acestea”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *