ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Muzica e marea ei iubire, dar Andra mai are și alte pasiuni. Puțini știau de asta

Muzica este marea ei dragoste, dar pasiunile cântăreței Andra nu se opresc însă aici. Artista a dezvăluit, prin intermediul unei postări de pe o rețea de socializare, ce se mai regăsește în topul pasiunilor sale.

Avatar

Publicat

pe

Muzica este marea ei dragoste, dar pasiunile cântăreței Andra nu se opresc însă aici. Artista a dezvăluit, prin intermediul unei postări de pe o rețea de socializare, ce se mai regăsește în topul pasiunilor sale. Doar cei care o cunosc foarte bine și-ar fi dat seama de asta!

Ce le-a dezvăluit Andra fanilor despre ea

A fost binecuvântată cu o voce de aur și cu un talent prețios, iar muzica rămâne cea mai mare dragoste pentru Andra. Cântăreața mai are însă și alte plăceri,  pe care le-a expus recent fanilor prin intermediul unei postări de pe pagina sa de facebook. Vedeta emisiunii Românii au talent, de la Pro Tv, a mărturisit că are un mare interes pentru un anumit obiect vestimentar.

Puține pasiuni ale mele se compară cu cea pentru muzică. Poate doar… interesul meu pentru pălării! ? Am o colecție imensă și îmi place să le asortez la orice ținută!„, a mărturisit Andra, postând și imagini în acest sens.

Mărturisirea vedetei a fost intens apreciată de fani. Aceștia i-au lăsat numeroase comentarii în care o felicitau pentru felul în care arată, dar și pentru cum își face meseria de artist.

Îți stă bine cu orice pentru că tu ești frumoasă ,Andra, si mega talentată! Te îmbrățișez cu drag!”, „Bravo,Andra !? Ești șic cu sau fără pălărie”, „Îți stă minunat cu ele! ❤️Ești absolut genială!, Cea mai frumoasă! Mă bucur enorm că am cunoscut un om așa de minunat ca tine!„, acestea sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Advertisement