ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alina Ceușan, despre chinurile nașterii! Ce dureri crunte a îndurat: ”Am vomitat. Doare tare”

Alina Ceușan a născut un băieţel şi a povestit despre chinurile naşterii. Fosta concurentă de la “Asia Express” a vorbit despre tot ce a îndurat pentru a-l aduce pe lume pe Rock.

Avatar

Publicat

pe

Alina Ceușan a născut un băieţel şi a povestit despre chinurile naşterii. Fosta concurentă de la “Asia Express” a vorbit despre tot ce a îndurat pentru a-l aduce pe lume pe Rock.


Alina Ceușan, mărturii despre momentul naşterii


În vârstă de 28 de ani, Alina Ceușan a devenit, pentru prima oară mamă. Celebra vloggeriță a născut, pe 15 septembrie, un băieţel perfect sănătos care a primit numele de Rock. Aflată încă la Terapie Intensivă, fosta concurentă de la “Asia Express” a povestit prin ce a trebuit să treacă pentru a-l aduce pe lume pe micuţ.


“O oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur. Am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie.


M-am trezit și mă simt de parcă totul a fost un vis. Sunt destul de bine acum, mă aflu la terapie, mă recuperez, sunt monitorizată.


Am vomitat, am făcut multe lucruri nebunești. Am simțit că am ceva pe piept, o greutate foarte mă apăsa în jos, am simțit un «roller coaster» de senzații. Abia aștept să vă povestesc totul în noul vlog”, a spus proaspăta mămică, pe Instagram.


Alina Ceușan, despre chinurile nașterii! Ce dureri crunte a îndurat: ”Am vomitat. Doare tare”


Alina Ceușan: “Deci ai fost tu tot acest timp înăuntru”
Influencerița a anunţat încă din luna februarie că este însărcinată cu primul său copil iar de atunci şi-a ţinut admiratorii la curent cu tot ce s-a întâmplat pe parcursul sarcinii.
Primele declaraţii după naştere au fost făcute tot pe Instagram:
“Douăsprezece ore de muncă, o oră de împingere. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru»”, a scris aceasta.

Advertisement


Alina Ceușan şi Raul Tisha, nuntă ca în poveşti


Alina şi Raul s-au căsătorit anul trecut, după o relaţie de şapte ani. Nunta a fost, desigur, una ca-n povești, petrecerea având loc la Castelul Banffy.
“Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *