ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a renunțat, de fapt, Mihai Trăistariu la pozele indecente. A recunoscut tot

Avatar

Publicat

pe

Întrebat de ce a ”scăpat” pe Internet imagini cu el în ipostaze indecente, Mihai Tăristariu a răspuns de fiecare dată că dorea astfel să revină în atenția presei. Cu cadrul strâns pe el, cântărețul, paradoxal, a făcut pași în retragere și nu s-a mai pozat în intimitate.

Mihai Trăistariu și noua sa viață. De ce a renunțat la pozele indecente

Mihai Trăistariu este un personaj controversat în România. Unii îl adoră pentru vocea lui, alții îl blamează pentru prezența pe care o afișează pe rețelele de socializare. Deși a împlinit un deceniu și jumătate de la marele succes ”Tornero”, gloria de atunci nu i-a fost de ajuns pentru toată viața și a căzut pe o pantă abruptă a melancoliei. În încercarea de a reveni un punct central, s-a pozat în ipostaze indecente. După ce a publicat acest tip de imagini pe Facebook și a fost hulit, Trăistariu s-a retras într-un loc mai intim, unde putea posta orice fotografie dorea.

„Este o rețea de socializare pentru vedetele care nu vor să posteze poze intime acolo. Eu m-am uitat și alte vedete ce posteaza: lucruri mai intime. Tot fanii mi-au dat ideea. Mi-au zis ca să nu mai naști controverse și atâtea discuții, de ce nu muți fotografiile acolo. Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați.

Eu pusesem pozele și pe Snapchat și pentru că am văzut că sunt 220 de abonați, m-am mutat pe rețeau asta, onlyfans.com. Aseară le-am pus o poză de la duș”, a lămurit cântărețul pentru VIVA!

S-a reorientat

Invitat în platoul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Mihai Trăistariu a vorbit, printre altele, și despre motivul care l-a făcut să nu se mai fotografieze în intimitate.

„E un subiect care tot s-a discutat și dacă îl mai discut sau rediscut, nu mă mai simt confortabil. Am niște apartamente și am început turismul. Sunt foarte bucuros de treaba asta și sunt încântat că sună lumea și își face rezervări pentru vară. E un domeniu nou pentru mine, dar îmi place să mă ocup și de altceva. Trebuie să mai fac și altceva”, a povestit solistul.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *