ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Corina Chiriac a fost dragostea vieții lui. Cine este bărbatul cunoscut care o regretă și acum

Avatar

Publicat

pe

Nume greu al muzicii românești, a colaborat cu multe distinse doamne din generația de aur, dar a rămas cu gândul doar la Corina Chiriac. Cine este bărbatul care regretă și acum că nu și-a unit destinul cu solista?

Corina Chiriac a fost dragostea vieții lui

Este vorba despre Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul trupei Phoenix. La un moment dat, presa scria despre artist că ar fi făcut amor cu solista pe balcon și i-a cerut fostei iubite să ia în râs cele apărute în ziare, infirmând zvonurile.

Invitat în platoul emisiunii ”Acces Direct”, Țăndărică a spus că a iubit-o mult pe celebra interpretă și regretă că nu și-a unit destinele cu aceasta.

„Eu am privit acest lucru cu umor. Nu cred că am făcut un lucru atât de deosebit iubind şi nu înţeleg vehemenţa Corinei. Destinul fiecăruia dintre noi a fost altul şi nu am ajuns să ne căsătorim, deşi eu mi-am dorit asta. Pot spune că regret acest lucru. Am avut nebunia asta cu muzica şi sper că am ales bine”, a povestit Țăndărică.

„Era foarte posesivă. Era ahtiată după Ovidiu”

Iubire a fost și de cealaltă baricadă. Nicu Covaci, fondatorul grupului Phoenix, a dezvăluit că artista era foarte îndrăgostită de colegul său și îl supraveghea chiar și la repetiții.

Advertisement

Țăndărică, în platoul emisiunii ”Acces Direct”

„Corina era foarte posesivă. Era ahtiată după Ovidiu. Mereu insista să se întâlnească şi el fugea de la concerte ca să fie cu ea. Venea mereu şi la repetiţii ca să nu-l scape din ochi”, a spus Covaci.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *