ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Corina Caragea a demisionat după doar 3 luni. Ce i-a spus Andreea Marin, când era balerină Surprize, surprise

Avatar

Publicat

pe

Corina Caragea este una dintre cele mai longevive apariții din televiziunea autohtonă, făcând parte din echipa Pro TV de 15 ani. Însă, înainte de a ajunge la pupitrul știrilor sportive, răvășitoarea prezentatoare a luat parte la proiectul „Surprize, Surprize“, lucrând ca… dansatoare. De ce a demisionat după doar trei luni de activitate și ce a îndemnat-o Andreea Marin, în paragrafele următoare.

Corina Caragea, balerina de la „Surprize, Surprize“

Timpul pe care Corina Caragea l-a petrecut pe platourile de filmare ale emisiunii „Surprize, Surprize“, a cărei prezentatoare era Andreea Marin, a fost unul scurt. Vorbim de o perioadă de trei luni în care frumoasa brunetă a lucrat ca balerină.

Primul pas al vedetei către lumea televiziunii a constat în susținerea unei probe pentru a fi integrată în echipa dansatoarelor de la emisiunea menționată anterior. La acea vreme ea avea doar 19 ani și era studentă în primul an la Jurnalism.

„Am fost la un casting, printre altele, pentru reclame și prezentări de modă, la care am cunoscut o fată care mergea aici. Mi s-a părut o portiță pe care o puteam deschide către televiziune, singură, căci alta nu cunoșteam.

Aveam 19 ani, mă împărțeam cu greu între repetiții și cursurile celor două facultăți și am considerat că era o oportunitate de a trage cu ochiul în spatele scenei, în redacție sau echipa de producție a unui show uriaș. Am stat numai trei luni“, a povestit Corina Caragea pentru libertatea.ro.

Ce i-a spus fosta șefă, Andreea Marin

Înainte de a se retrage din proiectul „Surprize, Surprize“, fosta șefă, Andreea Marin, ia dat un sfat prețios și anume să continue în direcția studiilor sale și să încerce o carieră în televiziune.
„Mi-am dorit, pe rând, să fiu profesoară de engleză, stewardesă, actriță și, în final, jurnalistă. Am urmat două facultăți deodată: Jurnalism și Publicitate, în ideea de a lucra în sfera comunicării, într-o redacție sau agenție de publicitate, nu neapărat TV. (…)
Când a apărut ocazia de a participa la un alt casting, pentru o redacție de știri, am făcut pasul următor și șefa mea de la acea vreme, Andreea Marin, m-a încurajat să merg în direcția studiilor mele“, a declarat prezentatoarea.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *