ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O mai știi pe Andreea Spătaru? Ce s-a ales de prima asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani

Cum arată viața Andreei Spătaru acum? Aceasta este de două ori mămică și a uitat definitiv de poveștile din tinerețe. Ce s-a ales de prima asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani?

Avatar

Publicat

pe

Cum arată viața Andreei Spătaru acum? Aceasta este de două ori mămică și a uitat definitiv de poveștile din tinerețe. Ce s-a ales de prima asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani?

Cum arată acum viața Andreei Spătaru?

Frumoasa blondină a uitat de tot de poveștile trectului, iar de când și-a întâlnit sufletul pereche s-a retras din fața camerelor de luat vederi și s-a concentrat strict asupra familiei. Prima asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani care făcea furori la începutul anului 2000 a ajuns la frumoasa vârstă de 35 de ani, iar acum se bucură de cei doi copii ai săi și de viața liniștită pe care a ales-o. În anul 2009, însărcinată cu Maria, vedeta poza în Playboy cu burtica la vedere, devenind astfel singura femeie gravidă din istoria revistei. La un an de la apariția controversată, a fost concurentă la emisiunea Dansez pentru Tine, iar de atunci s-a retras de tot de pe micile ecrane.

Cu toate că voia să își reînceapă viața în Statele Unite ale Americii, unde a și locuit o perioadă, se pare că dorul de casă a făcut-o să se întoarcă pe plaiurile mioritice. Zilele trecute, sărbătoarea a fost în casa familiei blondinei. Maria Sofia a împlinit 11 ani, iar Andreea Spătaru și Sorin Marica i-au organizat o frumoasă petrecere la piscină. ”La mulți ani, Maria, regina inimii mele, te iubesc până la lună și înapoi. 11 ani fantastici”. În aprilie 2018, Andreea l-a adus pe lume pe micuțul Iosif.

Familia Andreei Spătaru

”De mică a fost așa”

”De mică a fost așa. Nu putem să face o poză amândouă că nu are stare. E mereu pe fugă, este agitată, zici că o aleargă cineva. Când reușesc să o pun într-un loc, o apucă ba scărpinatul, ba nu-i convine ceva, ba se plictisește. Sunt sigură că nu o să o transform  niciodată într-un fotomodel. Am încercat să o dau la balet, dar nicio șansă. Ea are alte preocupări, uite poftim”
Andreea Spătaru

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *