ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jason Momoa, mărturisiri șocante: „Muream de foame după Game Of Thrones“. Prin ce greutăți a trecut de fapt actorul

Avatar

Publicat

pe

Printre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood se află și Jason Mamoa, încasând mai multe milioane de dolari pentru un rol. Însă, viața actorului nu a fost tot timpul roz. El a recunoscut că a avut și perioade în care a fost plin de datorii.

Prin ce greutăți a trecut Jason Maomoa după ”Game of Thrones”

Jason Momoa în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că, după ce personajul lui din faimosul serial TV ”Game of Thrones” a fost ucis, nu avea ce să le pună pe masă copiilor. Din nefericire, Actorul nu a avut parte din succesul serialului, deoarece a părăsit proiectul înainte ca acesta să devină un fenomen în lumea întreagă. Jason a interpretat rolul lui Drogo vreme de zece episoade.

Din cauza faptului că nu a mai primit niciun rol timp de doi ani, actorul s-a afundat în datorii. Însă, ulterior a primit un rol important în ”Justice League”, urmat apoi de cel din ”Aquaman” care l-au făcut bogat peste noapte.

“Muream de foame după Game of Thrones. Nu găseam nimic de lucru. Este foarte greu când ai copii și ești plin de datorii” a spus actorul în cardul unui interviu pentru InStyle, potrivit Protv.ro.

Jason Momoa și Dwayne Johnson la protest

În luna august 2019, Jason Momoa și Dwayne The Rock Johnson și-au unit forțele pentru o cauză nobilă. Cei doi actori celebri și-au folosit puterea mediatică pentru a salva un teritoriu sacru din Hawaii.

Pe cea mai mare insulă din arhipelagul Hawaii, pe muntele Mauna Kea, se plănuia de ceva vreme construirea unui observator astronomic. Existau de mult timp proteste în privința giganticului telescop, pornind de la istoria locului în care urma să fie instalat.

Advertisement

Jason Momoa și Dwayne Johnson au ieșit la protest

Protestul nu era împotriva științei și cercetării

Cei doi actori au precizat faptul că acel protest nu era împotriva științei și cercetării, sub nicio formă. Pur și simplu, erau de părere că asemenea instalații de anvergură pot fi făcute și fără subminarea culturii locale și ofensarea populației native prin pângărirea pământurilor sacre.

Mai multe instituții astronomice și universități au construit observatorii pe insulele exotice din teritoriu. Până la această acea vreme, erau deja 13 instalații, iar de fiecare dată s-au ales zone sacre pentru populația din teritoriu. În cazul acelui observator de aproximativ 30 de metri, numărul protestelor pe marginea subiectului a explodat și foarte multe vedete și-au atașat atunci numele protestului.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *