ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mesajul lui Cătălin Măruță, după ce s-a zvonit că e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anunțat

Avatar

Publicat

pe

Mesajul lui Cătălin Măruță, după ce în ultima vreme s-a zvonit că e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anunțat prezentatorul de televiziune?

Mesajul lui Cătălin Măruță, după ce s-a zvonit că e aproape de o plecare de la PRO TV

Cătălin Măruță a ajuns la PRO TV în anul 2007, unde a prezentat același format de emisiune până azi: ”La Măruță”, în trecut show-ul purtând denumirea de ”Happy Hour”. Până să ajungă la PRO, a călcat pragul Televiziunii Române, lucând în paralel la postul de radio Activ FM. De asemenea, în trecut a mai prezentat emisiuni la TVR 2, iar în anul 2005 a colaborat cu Realitatea TV, unde a prezentat ”Trezește-te la Realitate cu Măruță”, loc în care nu a ”poposit” prea mult. Drumurile l-au adus în familia PRO TV, unde își prezintă emisiunea de 11 ani, pe vestita canapea.

În unele perioade, niciun post concurent nu a avut șansa să îl ajungă ca rating. Spre exemplu, când l-a avut invitat pe magicianul Cristian Gog, care s-a jucat de-a ruleta rusească în emisiune. Momente și momente, căci de atunci, mai rar ca acela. Emisiunea lui Măruță a fost detronată, ușor, de ”Teo Show”, care nu prezenta niciun pericol până acum pentru PRO TV, concurență directă fiindu-i ”Acces Direct”. La un moment dat, conform libertatea.ro, la urechile tuturor a ajuns zvonul că prezentatorul TV a fost ”tras de mânecă” de șefi. Aceștia i-au cerut ”revigorarea” emisiunii, altminteri scoaterea ei din grilă.

Mesajul realizatorului TV

Zvonurile curg, Măruță rămâne pe poziții. Prezentatorul TV a pus capăt supozițiilor în cea mai recentă postare pe Instagram. În fotografie apare el, zâmbitor din cale afară, tăind în aer un măr.

Postarea lui Măruță de pe Instagram

Ca descriere a imaginii a ales mesajul: ”Nu e o reclamă la cuțit, e o invitație la zâmbit… ? #de11ani #LaMaruta #ProTv ……….”, care stopează toate ipotezele lansate până în prezent.

Advertisement