ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Măruță și Teo și-au amintit când a fost închis prima oară postul PRO TV de către CNA

Avatar

Publicat

pe

Acum multă vreme, Teo „a fost înlocuită” de Măruță pe postul PRO TV. De atunci, s-a speculat că cei doi ar fi în relații de rivalitate. Cel mai nou interviu al lor dovedește exact contrariul.

Măruță și Teo și-au amintit când a fost închis prima oară postul PRO TV. Măruță a invitat-o pe Teo Trandafir la noul său podcast. Interviul a pornit de la pasiunea lor comună, televiziunea.

Cum a fost închis pentru prima oară postul PRO TV

Podcastul „acasă la Măruță” i-a surprins pe mulți. A fost plin de momente amuzante, dar și de dezvăluiri incendiare. Măruță și Teo și-au amintit când a fost închis prima oară postul PRO TV.

Unul dintre răspunsurile uimitoare date de Teo, a fost legat de invitații ei din emisiune. Prezentatoarea TV a mărturisit că pe vremea în care avea o emisiune la PRO TV nu l-a invitat niciodată pe Corneliu Vadim Tudor.

După răspunsul ei, Cătălin Măruță a mărturisit că emisiunea lui s-a confruntat cu o situație neprevăzută. Motivul fiind chiar invitatul pe care Teo „l-a ratat”, și anume Corneliu Vadim Tudor. 

„Noi l-am avut invitat, drept dovadă am avut închisă emisiunea vreo 15 minute. Un mesaj de la CNA a fost difuzat, pentru că știm, Corneliu Vadim Tudor era mai slobod la gură așa că am reușit să închidem pentru prima dată PRO TV-ul în istoria televiziunii”, a povestit Măruță.

Întâlnirea dintre Teo Trandafir și Corneliu Vadim Tudor

Câțiva ani mai târziu, Teo Trandafir și Vadim Tudor s-au întâlnit. Teo a povestit despre discuțiile fascinante pe care le-a avut despre Nietzche.

Advertisement

„În ultimii ani am avut șansa să fiu cu domnia sa în discuții. Un om fabulos care m-a lăsat cu o amintirea frumoasă. Citeam Nietzche pe atunci și am avut noroc, pentru că exact când a venit Vadim Tudor s-a întâmplat o defecțiune tehnică și nu puteam să luăm nimic, nici beta, nici nimic, nu mergea MCR-ul. 

Și stăteam față în față cu Corneliu Vadim Tudor care mă duce către Nietzche. Afost ca ceva venit din cer! Zic: Mamă, a intrat la mine pe ogor, pe bătătură!. Și încep să îi vorbesc despre „Calul din Torino”, iar el îmi zice…<<Doamna Teo, nu…este „Calul din Milano”>> Eu am insistat că e „Calul din Torino”, el mă contrazicea și am tot ținut-o așa.

 Norocul meu a fost că eu cititsem „Calul din Torino” cu o zi înaine, deci nu avea cum să fie din Milano de ieri și până azi. Și după aia ne-am cerut scuze reciproc, mai ales el mie, și am rămas într-o frumoasă relație”, a povestit Teo Trandafir.