ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pe ce s-a dus salariul Andreei Esca. Cu banii de la PRO TV, vedeta și-a făcut o super-afacere

Ce afacere și-a făcut Andreea Esca

Avatar

Publicat

pe

Andreea Esca, deși nu are de ce să-și facă griji în privința siguranței pe partea financiară, și-a deschis o mare afacere. Banii veniți de la Pro TV au ajuns într-un loc de suflet. În ce a ales să investească una dintre cele mai iubite, dar și longevive prezentatoare de știri? Andreea s-a gândit la o afacere pe termen lung.

Ce afacere are Andreea Esca?

Emblema Pro TV a ales să nu cheltuie la întâmplare banii câștigați de-a lungul timpului în rolul de prezentatoare de știri sau din diverse proiecte. Aceasta a investit într-un loc aparte care îi va face pe turiști să se minuneze de simplitate și frumusețe.

Andreea Esca s-a îndrăgostit de locul de la poalele Negoiului, Porumbacu de Sus, astfel că a încercat să creioneze o imagine cât mai frumoasă pentru cei care vor păși pe acolo. Nu mai puțin de doi ani i-a luat vedetei să pună pe picioare un complex de toată frumusețea.

Andreea Esca și-a făcut afacere

Gazda de onorare

Prezentatoarea a recondiționat totul și i-a așteptat pe doritori să vadă locurile care te trimit în timp din Porumbacu de Sus. Cel care poftește fiecare turist este chiar preotul satului.

“Am făcut o ciorbă de burtă şi avem peşte prospăt de pus pe grătar. Prăjiturile cu zmeură culeasă de la noi din curte sunt un deliciu. Preotul e invitatul nostru la cină. Părintele a cununat un cuplu de rromi şi va ajunge curând. Camerele noastre sunt ocupate toate. Au venit şi copiii de la Bucureşti şi s-a umplut casa. Dar ştiu unde puteţi să vă cazaţi în noaptea asta. Casele ţigăneşti ale Andreei Esca! Acolo sigur mai găsiţi loc. Cum, nu ştiţi? Are la noi aici în sat, câteva pensiuni. Sunt case ca la Muzeul Satului! Sigur o să vă placă. De câţiva ani, recondiţionează casele cumpărate de la localnici”
Andreea Esca

Advertisement