ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Măruță a spus adevărul despre relația cu Andra. Puțini știau cum a început totul

Avatar

Publicat

pe

Andra și Măruță, unul din cele mai frumosae cupluri din Show-biz-ul românesc a fost, de-a lungul timpului, subiect de bârfă pentru mai toate tabloidele de la noi. Și de fiecare dată, cei doi, au mai scos de la naftalină detalii picante din viața lor de cuplu, declarațiile lor făcând deliciul presei de tabloid, dar și a fanilor fiecăruia dintre cei doi.

Măruță a spus adevărul despre relația cu Andra

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.

Şi el şi Andra au plecat de la zero. Andra este o persoană care a plecat de la Câmpia Turzii cu tatăl ei, ca să reuşească în muzică, visul ei fiind să devină artistă, pentru cei care încă nu știu acest amănunt și a muncit foarte mult pentru asta, iar când munceşti foarte mult pentru lucrurile pe care le obţii, nu mai ai senzaţia că ţi se cuvine. Cătălin Măruță a plecat de la Târgu Jiu, a venit la facultate în Bucureşti, a lucrat în radio, apoi s-a îndreptat către televiziune. Şi el şi Andra, după cum spun amândoi, au muncit foarte mult pentru a ajunge unde sunt acum.

Măruță a spus adevărul despre relația cu Andra. Puțini știau cum a început totul

”De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineaţa, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniţă, dimineaţa, Andra fiind cea care îi ia. Îmi place foarte tare treaba asta. Sunt momentele mele doar cu ei în maşină. Momentele noastre în care povestim diverse. Mai întâi îl lăsam pe David la şcoală, şi apoi o ducem pe Eva la grădiniţă. Am douăzeci de minute în care sunt doar eu cu Eva şi e tare, în sensul în care Eva este dependentă de Andra şi orice se întâmplă există doar Andra”, a declarat Cătălin Măruță nu cu mult timp în urmă.

Puțini știau cum a început totul

Cei doi, în acest moment, au o căsnicie frumoasă ce durează de aproximativ 10, cu doi copii frumoși, cu realizări importante pe plan profesional Cătălin fiind-ui în permanență aproape Andrei, la toate concertele și evenimentele la care ea este invitată să performeze ca artist și nu numai. Dar lucrurile nu au stat așa de la bun început și au recunoscut asta amândoi, de fiecare dată când a venit vorba despre trecutul lor. Andra, mai în glumă mai în serios, îl mai muștruluiește pe Cătălin și îl aduce cu picioarele pe pământ când este cazul.

”Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla. el mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități. Întotdeauna, când depășește viteza legală, încep: ‘ușor, ușor, ușor’! Am chestia asta mereu, poate să meargă și cu 20 de kilometri la oră”.

Advertisement