ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent. Ce i-a promis Andra

Avatar

Publicat

pe

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu. Acesta a fost finalist la Românii au talent, iar acum i s-a îndeplinit un mare vis, alături de Andra.

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent. Când încă era la emisiune, Andra i-a promis ceva, iar acum i s-a îndeplinit visul.

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent

Oleg Spînu, finalist Românii au talent a impresionat pe toată lumea cu vocea sa. El a reușit să ajungă pe locul 3 în topul preferințelor la emisiune.

Advertisement

Chiar dacă nu a câștigat, Oleg Spînu și-a continuat drumul muzical. Acum, acestuia i s-a îndeplinit un vis după ce Andra și-a ținut promisiunea față de el.

Atunci când era la emisiune, Andra i-a spus că va cânta alături de el pe scenă. Acest lucru s-a întâmplat acum, la un concert la Bacău al artistei.

Peripeții pentru Oleg Spînu înainte de a cânta cu Andra

Oleg Spînu a avut parte și de niște peripeții înainte de a cânta cu Andra. Finalistul de la Românii au talent și-a dat seama abia la vamă că avea pașaportul expirat.

Așa că nu a avut ce să facă și să se întoarcă înapoi în Republica Moldova, țara natală, și să-și facă urgent un pașaport.

Totul s-a terminat cu bine după mult stres, iar Oleg Spînu de la Românii au talent a ajuns și la concertul cu Andra! Artista i-a făcut o introducere onorabilă pe scenă, cum și-ar dori orice artist.

„El vine din Chișinău. Are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă, că nu mai are pașaport valabil. Vă dați seama că a trebuit să se întoarcă înapoi, să-și facă repede pașaportul și să și ajungă la concert.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *