ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andra și Alexandra Dinu s-au ‘bătut’ pe doi concurenți: ‘De ce vorbești tu acum?’

Nicu și Sorin au venit pe scena de la Românii au Talent… la bustul gol. Se știu de 24 de ani, au făcut școala și gimnastică împreună

Avatar

Publicat

pe

Nicu și Sorin au venit pe scena de la Românii au Talent… la bustul gol. Se știu de 24 de ani, au făcut școala și gimnastică împreună. Au lucrat fără antrenor, însă asta nu i-a făcut să se dea bătuți în ciuda dificultăților.


Andra și Alexandra Dinu s-au ‘bătut’ pe doi concurenți


De cum au pășit pe scenă, Andra a ținut să o avertizeze pe Alexandra ”Data viitoare o să fie pentru tine!”. Iar prima întrebare a Andrei pentru ei a fost: ”sunteți căsătoriți?” ”Am o prietenă care este necăsătorită!”
Răspunsul concurenților nu s-a lăsat așteptat: ”Nu”. La auzul acestora, Alexandra Dinu a exclamat: ”Oh, ce bine!”. Cei doi și-au făcut numărul acrobatic pe scenă, de mâini în mâini, a fost îndelung aplaudat de juriu, dar și de publicul aflat în fața ecranelor.

”Eu cred că în acest sezon, noi românii vom avea o revelație în ceea ce privește numărul oamenilor talentați. Noi avem foarte mulți oameni talentați care din nefericire sunt nevoiți să lucreze în afara granițelor. Asta a fost șansa noastră, să îi vedem noi anul acesta pe ei. După ce se va reveni la normal, veți vedea: vor zbura din nou. Acolo unde vor fi cu adevărat apreciați și remunerați pe măsura investiției pe care o fac ei zilnic”, a spus Andi Moisescu, după numărul celor doi băieți.
”Vedeți-vă de treabă, profitați că stați mai mult pe acasă, pregătiți numere noi, nu vă gândiți la căsătorie pentru că o să tresăriți la fiecare ușă trântită, nu o să mai puteți ridica nicio pungă de un leu goală de la pământ și o să plângeți din senin. Riscați enorm. Are și căsătoria farmecul ei, totuși. De la mine aveți un DA”, a spus și Florin Călinescu.
Nicu și Sorin au primit din partea juriului patru de DA, dar și multe laude din partea lui Andi și a lui Florin Călinescu, însă și mai multe din partea Andrei și a Alexandrei Dinu.

Momente unice la Românii au Talent, sezonul 11


Ediția din acestă seară a emisiunii Românii au Talent a adus momente unice, pe placul celebrului juriu. Înainte de momentul lui Nicu și Sorin, au mai fost și alte momente care au primit patru de DA din partea juriului. Amintim aici momentul rusoaicei gravide Angelina, care a cântat din voce și la pian într-un mod fenomanal, dar și de momentul lui Adrian Stăescu care a cântat, însoțit fiind de chitara sa.