ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Măruță, mărturisiri emoționante despre Andra. Cum se transforma ea, când ajunge acasă. Adevărata față a artistei

Avatar

Publicat

pe

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă autohtonă. Adunând deja 11 ani de la cununia religioasă, cei doi au multe să spună unul despre celălalt. Ce a mărturisit prezentatorul TV despre soția sa?

Cătălin Măruță a făcut mărturisiri emoționante despre Andra

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008. Pe 16 martie 2011 au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil, iar pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana. Deși copiii au venit la ceva vrme după ce cuplul s-a așezat la casa lui, prima lor întâlnire a fost pe repede-înainte. Povestea scurtă ar fi că cei doi s-au văzut și s-au plăcut, căci cântăreața l-a cucerit pe prezentator în emisiunea pe care o modera.

Măruță, Andra, Eva și David

La avea vreme, Andra avea 19 ani și a acceptat provocarea lui Măruță de a cânta live. solista a declarat că este fana artistelor Whitney Houston și Gloria Estefan, un prilej prin care Cătălin, pentru a o cuceri, ori pentru a-i arăta cât sunt de compatibili, i-a spus că îi plac aceleași artiste. După ce au aflat că au gusturi muzicale similare, la finalul emisiunii, Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresionat de felul ei de a fi. Acum, au trecut deja mulți ani de la nuntă și, cu toate acestea, se văd tot sclipind unul prin ochii celuilalt.

Artista, prin ochii soțului ei

Spre exemplu, Măruță spune despre Andra că este adorabilă nu pentru că face glume mai mereu, ci pentru că adoarme imediat ce se apucă să se uite împreună la un film. Cât despre diferența dintre Andra aflată sub luminile reflectoarelor și Andra cea de toate zilele, prezentatorul de televiziune a mărturisit că nu este o mare diferență între cele două posturi.

„Andra vorbește deschis în orice interviu, ca și cum ar vorbi cu prietenii ei, e foarte ușor să îi cunoști personalitatea”, a explicat Măruță. De asemenea, a clarificat că solista ”nu poartă o mască și este amuzantă, copilăroasă, romantică, pasionată de muzică”.

Advertisement