ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mărturisirea sinceră prin care Pepe a surprins pe toată lumea.“M-a luat Poliţia pentru că am furat”

Avatar

Publicat

pe

Pepe surprinde cu declarații la care nimeni nu se aștepta. Ce a spus celebrul jurat de la emisiunea „Next Star”? Dezvăluirile fac parte din trecutul tumultos al cântărețului.

Pepe, mărturii surprinzătoare din trecut. A ajuns pe mâna Poliției

Pepe se află deja de ani buni în vizorul românilor, iar mulți dintre fani au văzut că de-a lungul timpului controversa sau episoadele deloc liniștite nu l-au ocolit. Artistul a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare în cadrul emisiunii online pe care o difuzează săptămânal pe canalul său de YouTube, spunând că a fost luat de Poliție pentru că a furat.

Chiar tatăl cântărețului a detaliat că acesta a plecat să cumpere înghețată alături de sora sa, Loredana, iar ulterior l-a regăsit în mașina oamenilor legii. Latino lover-ul furase un biberon de pe raftul unui magazin.

Pepe a povestit amuzat peripeția, menționând că a ascuns biberonul chiar în sân, dar cu toate astea a fost prins. „S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea, a povestit tatăl lui, la Bar Online. Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume”, a recunoscut vedeta.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei”

Amintim că iubitul cântăreț se află în plin divorț cu mama celor doi copii ai săi. Din fericire, apele s-au calmat. Deși încă de la început se dorea o despărțire discretă și lipsită de scene controversate, acuzațiile soției au pus paie pe foc. Acum, discuțiile dintre foștii parteneri sunt decente și le au în prim-plan doar pe fetițele pe care le au împreună. Fanii încă speră ca în ultim ceas să revină vorba de împăcare.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au dezvăluit apropiații vedetelor, pentru impact.ro.

Advertisement