ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Poliția a descins peste un manelist. Artistul trăiește acum cu o singură speranță

Rafaelo se bucură de popularitate și scoate o nouă melodie. Deși piesa în colaborare cu Vulpița i-a adus succesul din prezent, a decis să o lase în urmă și să continue pe cont propriu.

Avatar

Publicat

pe

Rafaelo se bucură de popularitate și scoate o nouă melodie. Deși piesa în colaborare cu Vulpița i-a adus succesul din prezent, a decis să o lase în urmă și să continue pe cont propriu. Artistul a realizat videoclipul noii piese la mare, pe un yacht. Lipsa Vulpiței se pare că i-a adus ghinion artistului, întâmpinând probleme cu poliția după o zi lungă de filmări.

Noua melodie se numește „Arde” și manelistul speră să aibă același succes răsunător pe care l-a avut în ultima vreme cu piesele lansate în colaborare cu soția lui Viorel Stegaru de la Acces Direct.

Videoclipul a fost realizat la Constanța, pe un yacht de lux, unde Rafaelo a fost surprins alături de mai multe domnișoare, îmbrăcate într-un mod provocator. După toată munca depusă în soarele arzător, echipa a întâmpinat primele probleme. 

”Am scos o piesă nouă, dar nu știu ce s-a întâmplat pe canalul meu de YouTube, căci lumea nu găsea melodia, dar acum am remediat situația”, a spus Rafaelo.

Poliția i-a făcut lui Rafaelo o „vizită“ în timpul filmărilor

Chiar dacă nu urcă în topuri din nou lângă Veronica, Rafaelo susține că și-a dorit ca soții Stegaru să îi fie alături la filmări, doar că, din păcate, acest lucru nu s-a putut întâmpla. Însă, altcineva i-a făcut o ”vizită” neașteptată, chiar în mijlocul filmărilor.

Din cauza faptului că filmările s-au prelungit, Rafaelo a întâmpinat probleme cu jandarmii din Constanța.

Advertisement

”Îmi pare rău că nu au venit și Vulpița și Viorel, dar a venit poliția, vreo 30-40, dar și jandarmii, pentru că a durat mai mult să filmăm. A fost multă nebunie, dar după muncă și răsplată, zic eu”, a spus Rafaelo.

Rafaelo și Vulpița își continuă separat călătoria în cariera muzicală

Cu toate că au avut un succes uriaș, Rafaelo și Vulpița au decis să meargă pe drumuri diferite.

”Știți cum e, o colaborare începe, dar se și termină. De la început am vrut să fac piesă singur, dar acum și eu și ea am decis că nu se mai merită să facem altă piesă”, a menționat vedeta.