ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dani Mocanu are o nouă iubită. Primele imagini cu tânăra

Avatar

Publicat

pe

Celebrul manelist Dani Mocanu a pus mâna pe una dintre cele mai dorite femei din industria în care se învârte. Cântărețul s-a afișat deja cu tânăra în mediul online.

Dani Mocanu, o nouă cucerire. Iubita sa este dorită de toți maneliștii

Noua cucerire a manelistului Dani Mocanu se numește Larisa Munteanu și este o cunoscută dansatoare în industria în care partenerul său activează. Cei doi formează cel mai nou cuplu din lumea manelelor, iar drept dovadă stau spusele apropiaților lor, cât și imaginile pe care cântărețul le-a făcut publice recent.

Dani Mocanu și Larisa Munteanu au fost împreună la mare, unde s-au bucurat de apă și s-au distrat pe cinste în compania unor prieteni. Aceștia au ales ca activitate de relaxare o plimbare cu ski-jetul sub razele soarelui și, pentru a fi siguri că nu vor uita escapada din pandemie, au imortalizat momentul, pe care l-au publicat apoi și pe rețelele de socializare.

„Niciunul nu își asumă momentan relația”

Pentru moment, niciunul nu a confirmat legătura amoroasă. În schimb, de acest aspect au avut grijă apropiații, care au declarat pentru Wowbiz că iubire există, doar că manelistul dorește să pară singur în fața publicului pentru a nu-și pierde din fane, lucru acceptat de actuala parteneră.

„Se plac, este clar ceva între ei, dar niciunul nu își asumă momentan nimic ca relație. El, normal, vrea să pară singur ca să nu ăși piardă din fane, iar ea… Acceptă asta”, au spus surse din anturajul celor doi.

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele, datorită mișcărilor sale provocatoare și lipsei totale de inhibiții. După o serie de relații cu persoane cunoscute, printre care și Stelian Ogică, aceasta a devenit mamă acum doi ani, iar de atunci a încercat să fie discretă, puținele ei ieșiri în public fiind însă memorabile, atât pentru felul în care arată, cât și pentru scandalurile pe care le-a avut cu tatăl fetei sale, care a părăsit-o când era însărcinată.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *