ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Nu o sa vă vină să credeți cum arăta Don Johnson din Miami Vice la 70 de ani!

Veteranul Miami Vice, Don Johnson, pare să fie foarte fericit cu soția sa, mai mică cu 20 de ani.

Avatar

Publicat

pe

Veteranul Miami Vice, Don Johnson, pare să fie foarte fericit cu soția sa, mai mică cu 20 de ani. Vedeta în vârstă de 70 de ani a fost văzută împreună cu soția sa Kelley Phleger, în vârstă de 50 de ani, într-o nouă fotografie de pe Instagram. Tatăl actriței Dakota Johnson strălucea ținând-o pe Kelley în brațe și urmărind finala NBA, unde echipa Los Angeles Lakers a câștigat.

Don, care a fost căsătorit cu Melanie Griffith nu o dată, ci de două ori, a purtat un tricou negru Lakers. Don și soția sa actuală, Kelley Phleger, au fost văzuți ultima dată împreună pe un covor roșu la premiera Knives Out din 2019, iar înainte au fost alături la premiera Once Upon A Time In Hollywood, deoarece Don este prieten cu regizorul Quentin Tarantino de când au lucrat la Django Unchained în 2012.

Cum s-a schimbat Don Johnson

Actorul s-a căsătorit cu Kelley Phleger în San Francisco în 1999 și au trei copii împreună: Grace ( în vârstă de 20 de ani), Jasper (în vârstă de 18 ani) și Deacon (în vârstă de 14 ani).

Don, care obișnuia să petreacă din greu, s-a schimbat când a întâlnit-o pe Kelley, o profesoară Montessori. În 2017, el a declarat că „Oamenii nu se dezvoltă până la locul în care pot avea relații de lungă durată și mature și pentru unii dintre noi durează chiar mai mult decât până la 30 de ani”.

Don Johnson a renunțat la droguri

El a spus că a încetat să mai ia droguri cu ajutorul budismului: „Când eram tânăr la Hollywood, drogurile, alcoolul și petrecerea erau peste tot și era greu să scapi. Nu devine imediat o problemă, necesită timp și a dus la niște alegeri greșite”.

Melanie Griffith And Don Johnson. 1975. Credit: 668366/GP/MPI/Capital Pictures
©GP/MPI/Capital Pictures

Johnson s-a schimbat, a vâdut cele 20 de mașini și ferma sa din Colorado, pe care le-a numit „lucrurile care l-au definit odată pe Don Johnson”. Câțiva ani mai târziu, a câștigat 19 milioane de dolari pentru o parte din profiturile de la Nash Bridges, pe care le concepuse împreună cu scriitorul Hunter S Thompson.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *