ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul celebru de la Hollywood care își vinde casa pentru 100 de milioane de dolari. Este incredibil cum arată

Un actor celebru de la Hollywood este pe cale să dea lovitura! Bărbatul după care suspină milioane de femei și-a scos la vânzarea casa. Iar prețul pe care îl cere nu este uriaș! Cum arată locuința de 100 de milioane de dolari, construită într-un stil…inedit?

Avatar

Publicat

pe

Un actor celebru de la Hollywood este pe cale să dea lovitura! Bărbatul după care suspină milioane de femei și-a scos la vânzarea casa. Iar prețul pe care îl cere nu este uriaș! Cum arată locuința de 100 de milioane de dolari, construită într-un stil…inedit?


„James Bond” își vinde casa! Actorul care i-a dat viață Agentului 007 urmează să se îmbogățească cu 100 de milioane de dolari


„Cea mai ciudată casă” din cartierul de lux din Malibu a fost scoasă la vânzare. Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru rolul James Bond din celebra serie de filme, și soția sa, Keely Shaye Brosnan, vor să renunțe la proprietate, pentru nu mai puțin de 100 de milioane de dolari. Cuplul a cumpărat vila și terenul din jurul ei, de aproape cinci hectare, în anul 2000, pentru 7,35 milioane de dolari. La acel moment, cei doi formau un cuplu de șase ani. După doar un an, s-au căsătorit.

N-a durat mult până au început să aducă modificări construcției inițiale. Pierce Brosnan și soția sa au apelat la arhitecții Ross și Ralph Anderson pentru a le ridica o casă mult mai mare. După finalizarea lucrărilor, proprietatea a fost denumită „Orchid House” (n.r. – Casa Orhidee). Actorul și-a dorit ca noua vilă să fie construită în stil thailandez, fiind influențat de perioada pe care a petrecut-o în țara exotică în timpul filmărilor pentru pelicula „Tomorrow Never Dies”, în 1997.


Cum arată casa de 100 de milioane de dolari a actorului Pierce Brosnan


„Orchid House”, casa scoasă la vânzare de actorul Pierce Brosnan, cuprinde o clădire principală și o casă de oaspeți. În total, cele două au o suprafață de 3.800 de metri pătrați. Proprietatea mai are o piscină cu terasă și beneficiază de o deschidere către plaja din Malibu de aproximativ 40 de metri. Finalizată în 2010, casa este dotată cu atât de multe panouri solare, încât noul proprietar va putea încălzi cele două corpuri de clădire, piscina exterioară și va mai avea și rezerve. Pierce Brosnan și-a dorit să creeze o „casă verde”. Apa menajeră este filtrată și reciclată într-un rezervor special, reducând risipa la minimum.


Ce care se vor muta în „Orchid House” îi vor avea ca vecini pe Cher, Mel Gibson, Steven Spielberg și Goldie Hawn. Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Pierce Brosnan a dezvăluit că intenționează să și mute familia în Hawaii, acolo unde a crescut. Actorul deține deja o proprietate în Kauai. În 2019, Brosnan și soția sa au achiziționat o locuință în Santa Monica, în valoare de trei milioane de dolari, pentru fiii lor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *