ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ozana Barabancea a pozat în costum de baie, fără inhibiții. Toți au fost atenți la pielea de pe mâini și de pe picioare

Ozana Barabancea este atât de mândră de corpul său încât a reușit într-un final să-și facă curaj să posteze o fotografie în costum de baie.

Avatar

Publicat

pe

Ozana Barabancea este atât de mândră de corpul său încât a reușit într-un final să-și facă curaj să posteze o fotografie în costum de baie. Artista arată superb, iar fanii o încurajează să-și arate mai des trupul.

Ozana Barabancea, fotografie în costum de baie

Cunoscuta artistă se bucură de sezonul estival. Aceasta s-a lăsat fotografiată în costum de baie. În stilul caracteristic, pe lângă piesa vestimentară aleasă, accesoriile vizibile și rujul roșu nu au lipsit. De când a slăbit, interpreta a fost într-o continuă schimbare și remodelare corporală. Acum pare că a ajuns la formele și greutatea dorite, așa că a decis să se bucure de trupul său, ceea ce este echivalentul a un templu al fiecăruia. Felul în care arată acum este dovada suferințelor pe care le-a avut de suportat, pentru că a avut parte de numeroase intervenții pentru a arăta așa.

„Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o păturică și am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene”
Ozana Barabancea  

Ozana Barabancea, fotografieîn costum de baie. Vedeta arată spectaculos

Meniul strict pe care l-a respectat soprana

Soprana a avut o călătorie lungă în ceea ce privește trupul său. Soprana a reușit să ajungă la kilogramele dorite cu ambiție și voință și cu ajutor din partea medicilor esteticieni. După ce și-a tăat stomacul, a recunoscut că a ținut un regim alimentar strict, pentru a nu ajunge la starea inițială. Vedeta a avut trei mese pe zi, din cinci în cinci ore. Regula pe care o respecta cu sfințenie era legată de hidratare. Cât mai multe lichide, dar nu în timpul mesei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *